Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

Zvonko Kovač u teškom psihičkom stanju, ali izvan životne opasnosti

mirela (1)
Davor Javorović/PIXSELL
26.09.2010.
u 13:04

Nožem je presjekao vrat svoje supruge, a potom si prerezao žile.

OSIJEK - Zvonko Kovač (51) koji se sumnjiči da je nožem presjekao vrat svoje supruge, novinarke Mirele Sršić - Kovač (40), a potom i sebi odlučio presuditi rezanjem vena, izvan je životne opasnosti i nalazi se na Odjelu traumatologije KBC Osijek. Dežurni liječnik toga odjela kratko je potvrdio kako je Kovačevo stanje stabilno. Policija je službeno izvijestila da je ovaj stravičan događaj u subotu ujutro prijavio Zvonkov 53-godišnji brat koji je pronašao mrtvu Mirelu. Neposredno nakon toga, oko 9.25 sati, policija je pronašla i njegova teško ozlijeđenog brata kod Lovačkog doma u Belom Manastiru.

>>Ima li kraja? Mirela Sršić-Kovač deseta žrtva ove godine!

Glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta rekao je policija ima dovoljno indicija da sumnja da je ovo kazneno djelo počinio 51-godišnji suprug.

- On ima teške tjelesne ozlijede i nalazi se u teškom psihičkom i fizičkom stanju, pa se s njim ne može razgovarati - rekao je Ćaleta.

Komentara 5

DH
dalibor.hren
13:35 26.09.2010.

Treba ugasiti aparate

KI
kike22
15:00 26.09.2010.

tragedija...jadna djeca....sućut obitelji

MI
Miki123
15:16 26.09.2010.

Kada hitna doveze liječnicima urgentnog pacijenta oni ne znaju tko je pred njima, ili malo znaju. Ti ljudi rade svoj posao. Po toj logici svakom drugom pacijentu bi isključili aparate. Ako je teško oboljela i psihički rastrojena osoba onda im je sada na klinici strašno, a moraju raditi svoj posao. Napravio je zlo, teško zlo... Na žalost gospođe Mirele više nema! I to je strašno, mislim nezapamćen zločin...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije