Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Osijeku

Zvonko Bede pred sucem istrage u 10 sati, zatražen istražni zatvor

Osijek: Zvonko Bede doveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/41
19.01.2024.
u 09:37

Kriminalističko je istraživanje utvrdilo osnovanu sumnju na niz propusta zbog kojih su Osijek i Slavonija jesenas doživjeli katastrofu kakva se ne pamti

Hoće li Zvonko Bede i dvojica inženjera iz njegove Drave International, gdje je izbio stravičan požar u listopadu, završiti u istražnom zatvoru, bit će poznato iza 10 sata, za kada je najavljeno ročište kod suca istrage.

- Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku je danas, nakon ispitivanja trojice osumnjičenika, predložilo sucu istrage Županijskog suda u Osijeku određivanje istražnog zatvora protiv trojice osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke - izvijestilo je jutros osječko Općinsko državno odvjetništvo.

Zvonka Bedea te dvojicu inženjera, u dobi od 46 i 47 godina, sumnjiči se za počinjenje teškog kaznenog djela protiv okoliša, a u vezi ugrožavanja okoliša postrojenjem, kao i za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Kriminalističko je istraživanje, naime, utvrdilo osnovanu sumnju na niz propusta zbog kojih su Osijek i Slavonija jesenas doživjeli katastrofu kakva se ne pamti.

VIDEO Vlasnik Drava International Zvonko Bede doveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo u Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije