Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNA SKUPŠTINA

Zvonimir Vrančić zamijenio Anu Lovrin na čelu zadarskog HDZ-a

zadarski hdz
Dino Stanin/PIXSELL
31.03.2012.
u 13:21

Olako smo dopustili da SDP svoj gubitak na ovim prostorima pretvori u pobjedu, kaže Lovrin

Novi predsjednik GO HDZ-a Zadra je Zvonimir Vrančić, aktualni zadarski gradonačelnik, koji je na tome mjestu zamijenio Anu Lovrin. Odlučilo je to 125 izaslanika na današnjoj izbornoj skupštini. Njegova protukandidatkinja Grozdana Perić, šefica financija u gradskoj upravi, osvojila je 46 glasova.

– Ne osjećam nikakav trijumfalizam nego odgovornost i obvezu. Bez obzira na to kako je tko glasovao, važno je da radimo složno i u zajedništvu se pripremimo za pobjeđivanje na svim predstojećim izborima – rekao je, među ostalim, Vrančić i dodao da je ponosan što preuzima čelništvo dosad uspješno vođene stranke.

Delegat zadarskog HDZ-a na općem saboru stranke u Zagrebu bit će Živko Kolega, predsjednik Gradskog vijeća Zadra.

– U četiri godine broj članova HDZ-a u Zadru povećao se za 35 posto i danas nas ima 3224, a kad sam ja prije osam godina preuzela vođenje stranke, bilo nas je 1010, rekla je u uvodnom govoru Ana Lovrin te naglasila da se nakon gubitka na parlamentarnim izborima članstvo HDZ-a u Zadru povećava jer ljudi znaju da su ovo teški dani i da su sada stranci najpotrebniji. Analizirajući izborne pobjede i poraze, Ana Lovrin rekla je kako HDZ u Zadru nije nikada izgubio te da lijeva koalicija nije dobila ništa više glasova nego prije četiri godine, s tom razlikom da su se na posljednjim izborima glasovi desnog centra rasuli i HDZ iz toga mora izvući pouku.  

"Olako smo dopustili da SDP svoj gubitak na ovim prostorima pretvori u pobjedu nastojeći na taj način ublažiti frustraciju zbog svih poraza koje su doživjeli u 22 godine".

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Piruška
Piruška
13:49 31.03.2012.

Više me zanima kad će Kalmeta sa svojim zadarskim klanom krenuti put Remetinca !!!

LI
liburnik
13:57 31.03.2012.

Zadar a još više okolica, utvrda klerofažizma i nacimitomanskog primitivizma

MM
mmisko71
11:55 01.04.2012.

Kad ih samo malo bolje pogledam ,izgledaju ka SVECI koji su toliko uvijereni da bez njih ne bi bilo ove HRVATSKE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije