Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST OBJAVIO

Zvonimir Troskot bit će kandidat za zagrebačkog gradonačelnika

Zvonimir Troskot
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
13.12.2020.
u 21:40

Ima izražene liderske osobine, veliki je radnik koji ljude u Most privlači vlastitim primjerom. Pozitivnog je duha, a sve osvaja iskrenošću. Za svaki  problem, odmah traži rješenje. Želi vratiti povjerenje građana u politiku i političare", poručio je Most

Saborski zastupnik Mosta Zvonimir Troskot bit će kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, objavio je u nedjelju Most na svojoj facebook stranici.

"Naš Zvonimir Troskot bio je financijski menadžer i revizor velikih svjetskih kompanija, vodio je jednu od najvećih referendumskih inicijativa u Hrvatskoj te bio golman Dinama i hrvatske juniorske nogometne reprezentacije do 18 godina", navodi Most i ističe da je Zvonimir Troskot u krugovima Mosta iznimno poštovan zbog svojeg pristupa ljudima, koji je pun empatije i razumijevanja za druge.

S druge strane, naveo je Most, Zvonimir, odnosno Zvone ili Troki kako ga od milja  zovu prijatelji i stranački kolege, čovjek je koji teži strukturi i organizaciji.

"Ima izražene liderske osobine, veliki je radnik koji ljude u Most privlači vlastitim primjerom. Pozitivnog je duha, a sve osvaja iskrenošću. Za svaki  problem, odmah traži rješenje. Želi vratiti povjerenje građana u politiku i političare", poručio je Most u objavi pod naslovom "Idemo u bitku za Zagreb".  

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
22:31 13.12.2020.

Decko je mlad, zgodan, pametan i sposoban, ali nema dovoljno utakmica u nogama da bi se suprotstavio Ba(nd)tmanu Mikiju.

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
23:39 13.12.2020.

Odičan dečec, Bravo Most!

NA
navijeke
09:09 14.12.2020.

Nekaj tu ne štima... Da je mladi gospon sve to kaj su naveli, njega nitko ni pod prijetnjom oružjem ne bi natjeral u tu sektu. Nekaj tu grdo voha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije