Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI Konvencija Gradskog odbora SDP-a

Zvonimir Mršić potvrđen kao kandidat za mjesto gradonačelnika

13.01.2009.
u 16:23

KOPRIVNICA - U skladu s očekivanjima, Zvonimir Mršić dobio je povjerenje Gradskog ogranka SDP-a za kandidaturu za mjesto gradonačelnika na dolazećim svibanjskim lokalnim izborima, a službena potvrda Darka Ledinskog kao kandidata za mjesto župana očekuje se na županijskoj konvenciji u subotu.

- Uvjeren sam da smo grad u proteklih osam godina vodili dobro i učinili ga primamljivim i poželjnim. Od 2001. godine do danas stanovništvo se povećalo za 2.500 stanovnika što je dokaz da se ovdje dobro živi - rekao je Mršić.

U govoru je zahvalio i Gradskom odboru HSS-a na dosadašnjoj suradnji i iskazanoj potpori te istaknuo kako je SDP, s obzirom na broj osvojenih vijećničkih mjesta, mogao i sam voditi grad no željeli su i još uvijek žele imati HSS za partnera.

- Danas se nalazimo u najvećoj krizi od 2001. godine, a koja je nastala zbog nesposobnosti vladajućih da vode državu. Prije dva i pol mjeseca znalo se da će doći do redukcije plina ako temperatura padne ispod -5 stupnjeva. Grad je, za razliku od države, dogovorio strategiju pa zato ovih dana kod nas nema ni jednog slučaja iskopčavanja - rekao je Mršić te istaknuo da grad plin iz Molvi plaća kao da ga uvozi iz Rusije.

- Sljedeće godine gradit će se obrtnička škola jer će županiju voditi SDP - poručio je Mršić. (th)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije