Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar s jahtom

Zvonimir Boban prijavio Lučkoj kapetaniji pomorsku nesreću

zvone boban
Boris Šćitar
Autori: , luc/VLM
23.07.2010.
u 16:42

Lučka ispostava Preko podnijet će optužni prijedlog protiv oba vlasnika, odnosno voditelja brodice, Nikole Jaše i Zvonimira Bobana.

Iz Ministarstva mora prometa i infrastrukture izvijestili su da je Zvonimir Boban prijavio danas Lučkoj kapetaniji pomorsku nezgodu u kojoj je došlo do sudara brodice i glisera našega proslavljenog nogometnog reprezentativca. 

Izvijestili su da će lučka ispostava Preko podnijeti optužni prijedlog protiv oba vlasnika, odnosno voditelja brodice, Nikole Jaše i Zvonimira Bobana.

Da podsjetimo, prije tri dana vlasnik koćarice lučkoj je kapetaniji izjavio da je na prednji dio koće naletio gliser u kojem je bio Zvonimir Boban te da mu je oštećen prednji dio koće. U Ministarstvu su rekli da je vlasnik koće izjavio da je nezgodu skrivio Boban, a nakon naleta rekao da mu se žuri i da će naknadno prijaviti nezgodu.

Prema pisanju 24sata na 15-ak metara dugačkoj jahti nazvanoj “Mi Tierria" u trenutku nesreće nalazili su se i Zvonina supruga Leonarda, njihova djeca, petomjesečna kćer Ruža, Marija (14), blizanci Gabrijel i Rafaela (7), Marta (5) i prijatelj.

Vlasnik koće Nikola Jaša kazao je kako ga je Boban nazvao odmah nakon sudara.

Komentara 6

Avatar sultan46
sultan46
01:44 24.07.2010.

kaj kaj..slovenac.. nema vikendicu vec sator dvosobni.... di si ti procitao da se spominje neka bobanova vikendica???

OB
-obrisani-
01:40 26.07.2010.

Daj ostavite L E G E N D U na miru,uvijek je bio gospodin što je i ovaj puta dokazao,a vi frustriraani majmuni liječite se negdje drugdje.

OB
-obrisani-
00:18 24.07.2010.

kaj boban ima vikendicu na viru????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije