Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJELOVE TIJELA ODVOZILI AUTOMOBILOM

Zvjersko ubojstvo: Članu bande Pink Panther odrezali uši, nos, ruke...

U Srbiji uhićen Velja Nevolja, vođa navijača i član zloglasne kriminalne grupe
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/4
09.02.2021.
u 09:40

Za Ljepoju su sumnjali da je blizak škaljarskom klanu i da s njima namjerava preuzeti podzemlje

Milan Ljepoja, pripadnik bande Pink Panther zvjerski je mučen u prosincu prošle godine u kući strave u Ripoteku puna 24 sata. Nakon što je ubijen, njegovo raskomadano tijelo u više su navrata odvozili automobilom.

Kako javlja Kurir, detalji iz istrage otkrivaju da su dan prije njegova nestanka, 9. prosinca, oko 19 sati u kuću došli Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, i Marko Miljković Mare, njegova desna ruka.

– Nakon što su namamili Ljepoju da dođe iz Niša i na parkiralištu kod „Laste“ nađe se s osumnjičenim Dejanom Tešićem, Tešić ga je Pasatom koji je nabavio Miljković odvezao do kuće u Ritopeku. Puna 24 sata, kako se sumnja, trajalo je njegovo mučenje. Odsjekli su mu uši i nos, a onda su iživljavanje nastavili odsijecanjem ruku, nogu, vađenjem očiju, da bi mu na kraju odsjekli i glavu – otkriva izvor Kurira.

Za Ljepoju su sumnjali da je blizak škaljarskom klanu i da s njima namjerava preuzeti podzemlje. Belivuk i Miljković sljedeći su dan napustili vikendicu, a kamere na kući su, kako navodi izvor, zabilježile da su se istog dana ponovno vratili na mjesto zločina.

– Kamere su snimile njihove dolaske Opel Astrom. Odlazili su i vraćali se u razmacima od pet do deset minuta, noseći u rukama torbe i vrećice. To su učinili čak 18 puta! Pretpostavlja se da su dijelove leša pakirali u vrećice i torbe i stavljali u Astru, koja je poslana na vještačenje – otkriva izvor.

Kuću strave na kraju su napustili u BMW-u, a u dokumentima tužiteljstva stoji kako su u toj kući zapalili odjeću ubijenog te da su kiselinom pokušali otopiti dijelove tijela. Da bi uništili tragove, različitim su kemikalijama čistili kuću od krvi. Dodaju i da tužiteljstvo smatra da su u ubojstvu sudjelovali još i Dejan Tešić, Vlado Draganić i još nekoliko osoba.

VIDEO Ubojstvo u Vrapču: U obračunu noževima jedna je osoba ubijena, a druga ranjena

Komentara 39

Avatar essek22
essek22
10:11 09.02.2021.

Kakve bagre smo se mi riješili 1991 godine, stvarno ne razumijem jugonostalgičare. Jel oni ne kuže da su srbi neki deseti narod u odnosu na nas ili su i sami takvi??

BA
bardonkaldian
09:53 09.02.2021.

Sjajna zemlja za solidan, relaksiran odmor.....

MA
Markovinac
10:11 09.02.2021.

Nevjerojatno kakvi monstruozni zlocinci zive u srbiji.Nije niti cudno zasto su radili genocidne zlocine po cijeloj jugoslaviji.Uzas.Zlocin im je u krvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije