Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uznemirujuće glasine

Zvao Općinski sud u Zagrebu i prijetio bombom

opcinski sud zagreb
Davor Puklavec/Pixsell
10.04.2011.
u 16:00

Mobitelom je nazvao centralu suda u 10 sati i zaposlenicu centrale obavijestio o nepostojećoj eksplozivnoj napravi, te su sud evakuirali.

Ivan B. (42), stari znanac policije poznat po više od oko 150 krađa i nekoliko krivotvorenja, osumnjičen je da je u srijedu zvao Općinski kazneni sud u zagrebačkoj Ilici te da je rekao kako je tamo postavljena bomba.

Mobitelom je nazvao centralu suda u 10 sati i zaposlenicu centrale obavijestio o nepostojećoj eksplozivnoj napravi, te su sud taj dan evakuirali.

Policija je pronašla mobitel kojim je prijetio u stanu u Zagrebu, koji inače koristi.

Uz kaznenu prijavu za širenje lažnih i uznemirujućih glasina odveden je istražnoj sutkinji Županijskog suda. Zadržan je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 5

MP
mparac3
22:26 10.04.2011.

Toliko partizanski koljaci i udbaske ubojice na slobodi, a oni zatvaraju tipa zbog lazne dojave?......

DU
Deleted user
17:49 10.04.2011.

150 krđa i nekoliko krivotvorenja... a na slobodi. Fino nam je sudstvo.

OB
-obrisani-
18:47 10.04.2011.

10.04.2011. u 17:49h Gorghar je napisao/la: 150 krđa i nekoliko krivotvorenja... a na slobodi. Fino nam je sudstvo. --------------------------------------------------------------------------------------------------- PA ON JE KRAO ZA NJIH,heheehehhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije