Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB Bivši ministar vanjskih poslova ogorčen napadom na svoje kćeri

Žužul želi tužiti Stazića zbog klevete

21.11.2008.
u 00:37

Tužit ću Nenada Stazića zbog izjave o mojim kćerima da su lobističke tvrtke za koje one navodno rade iz državnog proračuna dobile 10 milijuna kuna. To je najobičnija laž jer jedna moja kći radi na Harvardu, a druga se vratila iz Kostarike i sada radi na Sveučilištu za međunarodne odnose u Dubrovniku – demantirao je za Večernjak navode Miomir Žužul, bivši ministar vanjskih poslova.

- Naučio sam stoički podnositi napade na sebe, ali napad na moje kćeri prevršio je svaku mjeru. Nitko iz moje uže obitelji ne radi projekt koji se plaća iz proračuna. No zato je cijela obitelj Nenada Stazića na ovaj ili onaj način poslovno naslonjena na državni ili lokalne proračune. Lako je ulaskom u registar lobista u Americi provjeriti govorim li istinu – oštar je Žužul. Ddaje da njegove kćeri ne rade za nikakve lobističke tvrtke, a njihovo prozivanje doživljava kao linč.

- Moje kćeri su pametne i jako dobro obrazovane i zato ih se želi na ovakav način oblatiti. Uostalom zar je u Hrvatskoj zakonom zabranjeno da Žužulova djeca ne smiju raditi? Ponavljam, moje kćeri ne rade nikakve lobističke poslove ni za jednu tvrtku. No, budući da živimo u realnom svijetu, jasno mi je kako ovakva laž može zvučati u javnosti – ogorčeno kaže Žužul.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije