Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŽUPANJI

Županja: Uhvaćen provalnik koji je u isti lokal ranije provalio pet puta

alkohol
Pixsell
03.02.2012.
u 09:06

U ovim je provalama redovito krao alkoholno piće, čime je oštećenom 61-godišnjaku iz Županje pričinjena ukupna materijalna šteta nešto manje od četiri tisuće kuna

Nastavljenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjim Županjcem, kojeg su 30. siječnja, tridesetak minuta iza ponoći, u Županji, u Ulici Ilirskog preporoda bb, policijski službenici zatekli u provali u ugostiteljski objekt, utvrđeno je da je u isti objekt, u vremenu od 17. prosinca prošle do 24. siječnja ove godine, provalio još pet puta, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

U ovim je provalama redovito krao alkoholno piće, čime je oštećenom 61-godišnjaku iz Županje pričinjena ukupna materijalna šteta nešto manje od četiri tisuće kuna. Protiv drskog i upornog 21-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu iz Vinkovaca, zbog počinjenih kaznenih djela teške krađe.

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:41 06.02.2012.

IspiČutura, koliko praznih flaša ? Sve je sam popio sram ga bilo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije