Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA DNEVNICE

Županijski sud: Suđenje Tomislavu Sauchi i Sandri Zeljko počet će 12. rujna

Tomislav Saucha
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
09.07.2019.
u 12:26

Vještaćenje je pokazalo da je Sandra Zeljko raspravno sposobna

Suđenje Tomislavu Sauchi i Sandri Zeljko, optuženima u aferi dnevnice, počet će 12. rujna. Odlučeno je to danas na pripremnom ročištu na zagrebačkom županijskom sudu.

Darko Maržić, branitelj Tomislava Sauche, kazao je da se na pripremnom ročištu odlučivalo o dokazima koji će se izvesti tijekom suđenja, a među te dokaze spadaju ispitivanje 15-ak svjedoka i grafološkog vještaka.

Na sudu je također odlučeno da je Sandra Zeljko raspravno sposobna. Ona se, naime, zbog zdravstvenih problema u nekoliko navrata nije pojavljivala na pripremnim ročištima pa je sud naložio njezino vještačenje.

Iz nalaza vještaka proizlaze da je raspravno sposobna.

Snimke radova na Pelješkom mostu

Komentara 7

TH
theo
14:28 09.07.2019.

ovakvi slučajevi su u njemačkoj gotovi za pola godine max, ali on je podržao zločinačku u zamjenu za zaštitu....

LU
Lukovo184
13:34 09.07.2019.

Sitni mali lopovčić a skupo i dugotrajno suđenje. Ovo samo može završiti SINKOPOM pod pokroviteljstvom Partije.

Avatar ehlbert13
ehlbert13
12:57 09.07.2019.

Saucha je priznao svoju krivicu posredno, time što je "preko noći" "promijenio" politička uvjerenja "dragovoljno". Uvidio je iznenada da jedino HDZ radi ispravno i vodi državničku politiku! Koje "domoljublje" sa njegove strane...No sada je potrošen i bit će ostavljen na cjedilu od strane svojih političkih gazda. Ostat će upamćen kao Sitni lopov Tomislav Saucha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije