Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekoplus izvješće

Županijski oporbeni vijećnici: Marinšćina je neodrživ projekt

Goran Kovačić/Pixsell
25.03.2014.
u 16:10

Oporbeni vijećnici uvjereni su da je projekt Marišćina neodrživ, upravo stoga jer u Ekoplusu odbijaju nalaze neovisnih revizora

Oporbeni vijećnici u Primorsko-goranskoj županiji, Akcija mladih, PGS, Hrvatski laburisti, HSS, HDZ i HSP Dr. Ante Starčević neće podržati izvješće Ekoplusa o Centralnoj zoni za gospodarenje otpadom Marišćina na sjednici Županijske skupštine u četvrtak.

Oporbeni vijećnici uvjereni su da je projekt Marišćina neodrživ, upravo stoga jer u Ekoplusu odbijaju nalaze neovisnih revizora i nemaju suvislog odgovora na njihove negativne nalaze. Drže da revizorske izvještaje svakako treba uvažiti i popraviti projekt, čija je vrijednost procijenjena na 80 milijuna eura.

>> Prodajem rješenje za smeće po cijelom svijetu, ali ne i kod nas!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije