Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL
Povratak na članak

Županija, gradovi i općine bez srpskih dožupana, gradonačelnika i načelnika

Na međustranačkom dogovaranju stranaka u Skupštini dogovoreno je da se neće poštovati zakoni ove zemlje, a u tim aktivnostima sudjelovali su i predstavnici Srba koji bi trebali poglavito zastupati interese i prava srpske nacionalne manjine.

Komentari 4

Avatar jura-100
jura-100
11:50 24.10.2009.

Lektori, laku noć \"... zadužena su da to zamjenike općinskih načelnika, gradonačelnika i župana, učine na dopunskim izborima.\" Kakava je to rečenica??? Što to znači???

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:05 24.10.2009.

Ko nije Hrvat lak mu put.(Srbi zive u srbiji ne u Hrvatskoj) Hrvatska je zemlja gdje zive Hrvati.

VL
BT
bili-tartuf
16:29 24.10.2009.

pa i u Serbiji su uvik bili glavni druge nacijonalnosti, visé njih Crnogorci ala-Zlobodan..., nisu serbi za Vladanje i politiku,...izuzetak je oni Dodik, koji je porijeklon Céh...

VL
LU
lux020
00:32 25.10.2009.

U večerašnjem dnevniku kanadska guvernerka za tamošnje Hrvate kaže da su to Kanađani hrvatskog porijekla.I nisam čuo da bi netko trebao postati zamjenik gradonačelnika Toronta samo zato što je Hrvat,iako tamo ima jako puno Hrvata.Dakle,tko god ima hrvatsku putovnicu jest Hrvat.Tako je svugdje u svijetu,ne znam zašto ne bi bilo kod nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.