Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog pitanja

Mladen Merzel nakon emisije verbalno napao Stankovića

Marina Lovrić Merzel
Foto: HRT
10.11.2013.
u 18:55

Mladen Merzel došao je kao pratnja supruzi, a kako mu se nisu svidjela pitanja voditelja Stankovića verbalno ga je napao u nekoliko navrata nakon emisije na hodnicima televizije

Suprug sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić-Merzel, koja je danas gostovala u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u dva, verbalno je napao urednika spomenute emisije Aleksandra Stankovića.

Mladen Merzel došao je kao pratnja supruzi, a kako mu se nisu svidjela pitanja voditelja Stankovića verbalno ga je napao u nekoliko navrata nakon emisije na hodnicima televizije. Vikao je kako je neprofesionalno vodio emisiju i rekao mu neka se, želi li nastaviti karijeru u tom smjeru, kandidira za Sabor. Kako je Stanković izjavio za HRT Nove medije, županica je morala smirivati supruga.

Komentara 89

Avatar guten_tag
guten_tag
19:54 10.11.2013.

aco se ne treba bojati lokalnog besposličara, kome žena donira lovicu, već kumova. kumovi su opasni i moćni, kad ga oni dohvate bit će perja na sve strane. jedan od kumova je izjavio da je opasan, mislim da se zove slavko.

NO
Novinar
20:06 10.11.2013.

Mislim da ovo ponašanje njenog muža najbolje govori o kakvim je ljudima riječ.

Avatar gorskikristal
gorskikristal
19:10 10.11.2013.

Nikad mi na pamet ne bi palo braniti Facu, vjerojatno je to i sam u stanju, ali ovaj bezobrazluk čovjeka čiju firmu financira županija,a naloge za plaćanje potpisuje njegova žena je - vrhunac bahatosti. Učinio je upravo ono što poštenn čovjek nikad ne bi. Kao zaključak ove emije mora osstati pitanje koje treba uputiti svakom državnom dužnosniku: Može li se vaša cijenjena guzica voziti u Škodi Octaviji, umjesto u A6 ili Mercedesu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije