Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK
Povratak na članak

Župan Žinić nije dobio kaznu za korona party, oporba: Jesu li onda neki povlašteni

Nisam dobio prijavu, jer ne radi se o nikakvom prekršaju niti je itko zbog toga što se mi našli i radili na imanju i imali večeru u našem prostoru, dobio koronu, kaže Ivo Žinić

Komentari 5

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
13:22 24.07.2020.

Može što hoće i tako se ponaša. Ima cijeli niz prijava, od prijave državne revizije za falsificiranje službene financijske dokumentacije županije kojoj je na čelu, kupovanja vijećnika drugih stranaka, pa sve do rastrošnog upravljanja i do poticanja sramoćenja novinarke Đurđice Klancir u njenoj vlastitoj redakciji. Evo prilike pokazati na djelu da HDZ sve to ne tolerira.

VL
BU
burza
15:48 24.07.2020.

Pa onfa treba kazniti i sve koji su organizirali svadbe i na njima se zarazili jer se nisu drzali propisa

VL
MA
marco75
14:43 24.07.2020.

VL otkrio Ameriku pitanjem u naslovu članka "jesu li neki povlašteni". Ima li itko u tim novinama tko misli da smo svi ravnopravni ili to pišu po diktatu a diktate kao što sama riječ kaže diktiraju diktatori. Toga u demokraciji nema jer mi ni nismo u demokratskoj državi.

VL
DU
Deleted user
14:49 24.07.2020.

To je taj naš HDZ! Samo naprijed! Dvostruka pravila!

VL
DU
Deleted user
16:23 24.07.2020.

Vi tzv., novinari, zar nemate ozbiljinijiih tema za pisanje, ili ne to ne znate.Tko vam dade diplomu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.