Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radit će u kućnoj izolaciji

Župan Željko Kolar pozitivan na koronavirus, ima blage simptome: 'Osjećam se dobro'

Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
21.02.2022.
u 09:00

"Ujedno bih iskoristio priliku da pozovem sve one koji se nisu cijepili da to učine, jer cjepivo učinkovito štiti od težih oblika i ishoda ove bolesti", poručio je župan

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar pozitivan je na koronavirus te će u narednim danima svoju dužnost obavljati od kuće, slijedeći upute liječnika i epidemiologa, priopćili su u ponedjeljak iz Krapinsko-zagorske županije.

Župan Kolar cijepljen je s dvije doze i booster dozom cjepiva te ima blage simptome zaraze, stoji u priopćenju. Također se dodaje da se u obavljanju svojih dužnosti striktno pridržavao svih epidemioloških mjera, koje uključuju nošenje maski, propisanu fizičku distancu te održavanje sastanaka uz otvorene prozore.

"Nakon testiranja na koronavirus i pozitivnog rezultata, želim obavijestiti javnost da u idućim danima nastavljam sa svojim redovnim poslovnim obavezama iz kućne izolacije. Osjećam se dobro i imam blage simptome", poručio je krapinsko-zagorski župan.

"Ujedno bih iskoristio priliku da pozovem sve one koji se nisu cijepili da to učine, jer cjepivo učinkovito štiti od težih oblika i ishoda ove bolesti", poručio je župan Kolar u priopćenju.

VIDEO Austrija uskoro ukida gotovo sve korona mjere. Od idućeg tjedna lakši ulazak u zemlju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije