Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Puljak:

'Župan je trebao smijeniti Škaričića, no svi čekaju da se slučaj u javnosti zaboravi'

Marijana Puljak
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/14
14.04.2020.
u 12:53

Kao što virus nije ušao u dom sam od sebe, tako u njega sam od sebe nije ušao ni ravnatelj Škaričić. Tamo ga je postavio upravo HDZ, tvrdi Puljak

Koronavirus je ušao u Doma za starije i nemoćne u Splitu prije tjedan dana, a ravnatelj Ivan Škaričić još uvijek nije smijenjen. Predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak tvrdi da je to rezultat klasične HDZ-ove politike partijskog uhljebljivanja podobnih umjesto sposobnih, pišu 24sata.

"Kao što virus nije ušao u dom sam od sebe, tako u njega sam od sebe nije ušao ni ravnatelj Škaričić. Tamo ga je postavio upravo HDZ, kao potpuno nekompetentnu osobu opterećenu aferama, i to bez natječaja. Župan Blaženko Boban je već trebao smijeniti Škaričića, a ne se nadati da će dugotrajna istraga više različitih komisija ovaj slučaj baciti u zaborav. Zbog takvog ponašanja i odugovlačenja mora i sam snositi odgovornost“, rekla je Puljak i istaknula kako je ovakav ishod slučaja koji je uznemirio javnost nedopustiv.

GALERIJA Evakuacija štićenika splitskog Doma za starije i nemoćne

Marijana Puljak
1/11

"U bilo kojoj drugoj civiliziranoj zemlji ravnatelj bi već istu večer sam ponudio ostavku, a njegovi je nadređeni prihvatili. Budući da ostavka nije ponuđena, kao čelna osoba Splitsko-dalmatinske županije, institucije zaslužne za postavljanje ravnatelja, upravo je župan Boban sam trebao odmah reagirati, bez odugovlačenja. Kako ni on punih tjedan dana nije reagirao, 'zapovjedna' odgovornost ide i dalje do ministarstva, ministrice i premijera. No svi oni čekaju da se slučaj u javnosti zaboravi“, kazala je Puljak.

Komentara 11

IV
ivicin
12:56 14.04.2020.

kaj spet hoce ova kr....n.... zena .......tko je ona....

ST
stric2
13:34 14.04.2020.

....ova je spremna puniti jame ... prvu žrtvu je označila .... sljedeće žrtve vjerovatno bi regrutirala iz redova onih koji se ne slažu sa njenom presudom "u ime naroda" ..... presude bi vjerovatno potpisivala sa "smrt fašizmu" ....

KO
komunikolog
13:07 14.04.2020.

OPG je skužio da je tržnica otvorena?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije