Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED U SPLITU
Povratak na članak

Župan Boban prosvjednicima: Dužan sam provoditi mjere ako se ne kose s biblijskim načelima

Od župana Blaženka Bobana su zatražili tematsku sjednicu Županijske skupštine. Traže raspravu i očitovanje.

Komentari 5

TA
Tarantula
10:30 19.11.2021.

Bobane, pa zapali ih sve kao što si zapalio i set za snimanje filma! Znači Biblija je umjesto Ustava, što reći nego Laku noć.

VL
VE
Ventilator2
10:13 19.11.2021.

Ovaj je na ovom levelu, ni vaxeri ni antivaxeri ni provaxeri ni ravnozemljaši nisu tak daleko dogurali

VL
Avatar Rudar19
Rudar19
10:09 19.11.2021.

Njegovi stručnjaci, a neovisni kažu "Studija s Oxforda dovodi u pitanje covid potvrde: ‘Cijepljeni virus prenose kao i necijepljeni već 12 tjedana nakon 2. doze"

VL
TA
Tarantula
10:55 19.11.2021.

Isto tako stoji i 10 Božjih zapovjedi, jedna od njih je ne kradi i ne laži, a baš po tome je tvoja stranka poznata, imate i službenu presudu da ste kriminalna organizacija. Kako je moguće da je Boban na slobodii a organizirao je podmetanje požara i prouzročio štetu u milijunskom iznosu. Sad vam je jasno tko podmeće požare po Dalmaciji, Boban i HDZ!

VL
DU
Deleted user
10:47 19.11.2021.

dobar političar. on je sebi kao okvir djelovanja zadao više mogućnosti. ako mu ne odgovaraju argumenti znanstvenika pozove se na bibliju. ako ne odgovara stari zavjet pozove se na novi. ako mu ne odgovara zakon pozove se na ustav. ako mu ustav nije po volji pozove se biometeorološku prognozu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.