Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

Župa Vareš u BiH: Lopovi su nam čestitali Božić tako što su provalili u Crkvu kroz prozor sakristije

Foto: Župa Vareš
1/3
26.12.2021.
u 12:31

Odvalili su željezne rešetke na prozoru razbili vitražno staklo, otuđili novac i oskvrnuli našu crkvu, navode.

Kriminal nikad ne spava. Lopovi su u subotu na dan Božiča provalili, pokrali i oskvrnuli crkvu u župi Vareš u BiH. 

O nemilom događaju oglasila se sama župa na društvenim mrežama pod naslovom Vareš Majdan - oskvrnuta crkva sv. Barbare u Vareš Majdanu. 

"Lopovi su nam čestitali Božić tako što su provalili u Crkvu kroz prozor sakristije. Odvalili su željezne rešetke na prozoru razbili vitražno staklo, otuđili novac i oskvrnuli našu crkvu. Lijepa čestitka za Bozić, hvala na suživotu”! - navodi se u statusu. 

 

Rekli su nam iz Župe da je ukraden križ, dva svijećnjaka, ciborij, dva kaleža, novac u iznosu od 300 KM, te su nađene prosute hostije. 

Ključne riječi

Komentara 1

BJ
Ben Juda Talmudan
13:08 26.12.2021.

Mujo,Haso,Omer i Jašar su opet imali radni vikend.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije