Naslovnica Vijesti Crna kronika

Zubak: Igračima sam mnogo dao, ne vjerujem da bi mi pucali na kuću

Upitali smo Zvonimira Zubaka ima li pucnjava na kuću veze s nogometom i njegovim klubom Croatia Sesvete. Neki se igrači žale da im je klub dužan...
18. siječnja 2010. u 18:41 6 komentara 2 prikaza
zubak
Foto: Antonio Bronić

Upitali smo Zvonimira Zubaka ima li pucnjava na kuću veze s nogometom i njegovim klubom Croatia Sesvete. Neki se igrači žale da im je klub dužan...

– Ne vjerujem u to. Teško je tu naći poveznicu jer smo sve probleme s igračima riješili, ostale su nam samo tri arbitraže. Igrači ne mogu biti ljutiti na mene jer sam im dosad mnogo dao. No, ako je ipak riječ o nekim igračima, onda to nije napad na mene, nego na klub.

Jeste li tražili zaštitu?

– Ma kakvu zaštitu! Policija je nešto spomenula oko toga, ali u startu sam odbio razgovor o toj temi. Što će mi zaštita, slobodan sam čovjek, živim u slobodnoj zemlji – rekao nam je Zubak i naglasio:

– Kakav to čovjek mora biti da pod okriljem noći, iz zasjede, puca prema mojoj kući? To može napraviti samo kukavica! Ne bi li bilo normalno da smo eventualne probleme riješili licem u lice ili da mi je poslao SMS da se sastanemo?

Znate što, imao je taj veliku sreću što sam spavao kad je divljao! Da sam bio budan, uhvatio bih ga, ne bi mi pobjegao, u to sam siguran – kaže Zubak.

 

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • pekec:

  janez ti si mnogo bre blesav.

 • Avatar Čitatelj300
  Čitatelj300:

  Da toliko je pošten da je sagradio bunker sa 300 kamera.

 • -obrisani-:

  ljudima je ostao dužan pošteno zarađene novce a pokušao ih je riješiti tako da im je odrezao kazne u visini duga.