Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef MOL-a

Zsolt Hernadi nakratko bio lišen slobode

Hernadi
Foto: Reuters/PIXSELL
30.08.2018.
u 21:25

Sutkinja je odbila predati Hernadija Hrvatskoj uz argumente da postoji rizik da šef mađarske kompanije ne bi imao pravično suđenje

Šef MOL-a Zsolt Hernadi bio je nakratko lišen slobode prije prošlotjedne odluke suda u Budimpešti da će odbiti hrvatski zahtjev za njegovim izručenjem. Informacija je to koju je objavio mađarski RTL Klub, a koju su dobili sa suda.

Hernadija je na sud prepratila policija, dodaju, no kako unaprijed nije bilo najavljeno ročište, taj dolazak nisu zabilježile kamere i fotoaparati. Nakon odluke sutkinje, Hernadi je iz sudnice izašao kao slobodan čovjek.

Sutkinja je odbila predati Hernadija Hrvatskoj uz argumente da postoji rizik da šef mađarske kompanije ne bi imao pravično suđenje te da mu je za isto djelo za koje mu se treba suditi u Hrvatskoj - davanje mita Ivi Sanaderu u zamjenu za upravljačka prava u Ini - već presuđeno u Mađarskoj.

Hernadi
1/4
Ključne riječi

Komentara 7

AA
AAAAAA
21:53 30.08.2018.

treba dati utočište (reciprocitet) ljudima koje traži Mađarska radi bilo čega uz tvrdnju kak u Mađarskoj ne budu imali pravično suđenje, pa da vidimo kaj bi tad govorili Mađari!

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
22:51 30.08.2018.

plenky svima pošteno sudi.....sauchi...josipu brozu....milinoviću...pa i ovom mađaru....živio plenky!!

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
07:14 31.08.2018.

Šta fali našoj sutkinji Maji Šupe ..........hahahahah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije