Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDPZ:
Povratak na članak

Marko Grubišić ponovno na čelu društva političkih zatvorenika

Grubišić je najavio dva značajna projekta - memorijalni centar žrtava totalitarnih režima i leksikon hrvatskih političkih zatvorenika

Komentari 11

FU
fusgenger
13:07 26.11.2017.

Ovaj "presjednik" je častan naslijednik bivšeg predsjednika, UDBA-ša Jure Knezovića, koji se kao bivši politički zatvorenik iz Njemačke Jugoslaviju vratio 1986 godine. Šta je Knezović radio u Njemačkoj dovoljno govori datum njegovog povratka. Glavna referenca novog presjednika je što jee ustvari suđen za kazneno djelo pokušaja ubojstva, a to ga čini ucjenjivim a time i podobnim za manipulacije pravih političkih zatvorenika.Sve dok UDBA bude upravljala društvom političkih zatvorenika vi će te prema njima imati loše mišljenje.

VL
SI
siskic
15:48 11.11.2017.

na prvo mjesto stavite režim kradoljuba.

VL
RE
renata123
18:41 12.11.2017.

Ne mogu vjerovati da netko može pisati takve komentare za ljude koji su kao učenici i studenti bili žrtve totalitarnog komunističkog režima. Proganjalo se svakog tko je drugačije mislio ili nedaj Bože uvrijedio druga tita. Ne mješajte političke zatvorenike s kriminalcima koji su u kasnijem periodu juge završavali na Golom otoku. Ali, što očekivati od nostalgičara za prošlom državom i ideologijom.

VL
Avatar Ronin
Ronin
09:44 12.11.2017.

Nisam znao da borci oktobarske revolucije i Staljinisti imaju svoju udrugu.

VL
Avatar comandante
comandante
16:05 11.11.2017.

Hocemo dobiti i neku odstetu od zlocinacke?

VL
Avatar istrebljivač
istrebljivač
09:24 12.11.2017.

udruga lopova i ubojica sa Golog otoka-kamen drobili i ubojice i lopovi i tzv "domoljubi". Prestanite osnivati udruge, počnite nešto raditi ako znate i ako volite Hrvatsku. Čini mi se da ste u bivšem sistemu bili nesposobni kao što ste i u ovom. Ne uzimajte kruh iz uatiju zaboravljenim pravim braniteljima Hrvatske i njihovoj djeci.Ipak mislim da lopov uvijek ostaje lopov. Vuk dlaku mijenja ali ćud NIKADA:!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:00 11.11.2017.

Kad ce biti svecani prijem Todorica u to drustvo?

VL
Avatar stef99
stef99
18:43 11.11.2017.

Što još neće smisliti lopine raznih vrsta, koliko se sijećam tog vremena kada je svaki pronevjeritrlj, profesionalni politički provokator ili lopov druge vrste, pozivao se ko bajage da je njegov lopovluk političkog karaktera, te ovo te ono, neki su saa lovom zbrisali preko grane, tamo ih je dočekala banda emigranata koja im je iscicala lovu, a njih se rješavalo na razne načine, čak i likvidacijom, kao npr, lopine Djurekovića(cca 5000000 DEM), ...... znači to je izmišljena kategorija , koja sada ima izmišljenu udrugu, ali na žalost i štetu rvackog naroda njihove pemzije su stvarne, .... SFSN ...

VL
DU
Deleted user
17:26 11.11.2017.

Šta je ovaj zgrešio?Na Golom najviše Srba i Crnogoraca,a Hrvati najviše kmeče.Tko je bio dobar nije trebao otok tko je bio zao kamen je tucao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.