Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogreb
Povratak na članak

Žrtve iz Toulousea pokopane u Jeruzalemu

Rabin Jonathan Sandler i troje maloljetne djece, koji su prije dva dana ubijeni u napadu na židovsku školu u Toulouseu, u srijedu su pokopani u Jeruzalemu, na groblju Har HaMenuchot. Tijela su ispratile tisuće ljudi.

Komentari 4

Avatar dovidovic
dovidovic
22:07 21.03.2012.

Sućut obiteljima... ovo je doista prestrašno što se dogodilo...

VL
BO
boston
23:45 21.03.2012.

kolo mrznje se okrece, di je kraj ??

VL
K1
k1milica
06:51 22.03.2012.

znaci bilo je slucajno kao i kod norvezanina, talijana(koji je napisao i par vrlo ostroumnih teza u knjigama), belgijanca......osveta je samo igranje njihove igre...... ne ubij!

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
13:02 22.03.2012.

Sucut obiteljima stradalih, ali ... znam da mozda nije trenutak ... znam da mozda nije mjesto ... ali ako je sahrana u Jeruzalemu, to znaci da se nisu bas najbolje integrirali u francusko drustvo. Cak ni kao mrtvi :-(

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.