Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiv susret

Žrtva tornada pronašla psa ispod ruševina usred intervjua!

fever
21.05.2013.
u 18:34

Starija žena, čiji je dom uništio tornado u Oklahomi, pronašla je svog psa ispod ruševina dok je davala intervju za lokalnu televiziju

Barbara Garcia davala je intervju za CBS KWTV News kako se hrabrila tijekom oluje držeći svog psa, no kad je tornado zahvatio kuću, razdvojio je dvoje vjernih prijatelja.
– Sjedila sam na stolici držeći psa. To je bio plan kroz sve godine, skriti se u tu malu kupaonicu. Nisam ni u jednom trenu izgubila svijest, zvala sam svog malog psa, ali on nije odgovorio i nije došao – pričala je Barbara sa suzama u očima.

U tom trenu TV ekipa počela je vikati "pas, pas" dok je minijaturni šnaucer provirivao glavom iz ruševina.

– Mislila sam da je Bog odgovorio na samo jednu moju molitvu, da budem dobro, ali on je odgovorio na obje, jer je to bila moja druga molitva – rekla je Garcia dok je presretna zagrlila svog psa.

>>Pogledajte razornu snagu tornada u Oklahomi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije