Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad rotvajlera

Žrtva: Psihički sam sve lošije. U strahu sam, a i moj se pas stalno trza

rotvajler,pas
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/2
11.12.2014.
u 17:42

Zbog teške ozljede prsta Jasmina Bijelić svakodnevno odlazi liječniku na previjanje i nastoji prikupiti dokumentaciju radi utvrđivanja visine ozljede i podnošenja kaznene prijave protiv vlasnice

Što vrijeme više odmiče, psihički sam sve lošije, u strahu sam, a i moj se pas stalno trza – kazala nam je Riječanka Jasmina Bijelić koja se nakon nedjeljnog napada rotvajlera u parku kod Ulice Mirka Piškulića na Trsatu još uvijek u nevjerici pita – što bi se dogodilo da su tako snažne životinje napale dijete. Zbog teške ozljede prsta svakodnevno odlazi liječniku na previjanje i, kako kaže, nastoji prikupiti svu potrebnu dokumentaciju radi utvrđivanja stupnja ozljede i podnošenja kaznene prijave protiv vlasnice dvaju rotvajlera Lučane Juretić. Bijelić se požalila na policiju, kaže kako joj se čini da odugovlače s policijskim zapisnikom, a zatečena je i onime što je saznala odmah nakon napada.   

 – Tog su dana psi već od 6 sati ujutro viđeni kako lutaju okolnim ulicama. Na njih je automobilom naišao i jedan čovjek koji je odmah nazvao službu 112, no nažalost, nitko nije reagirao – rekla nam je Bijelić. Veterinarska inspekcija jučer je izašla na teren, kako saznajemo, psi su uredno cijepljeni, a sljedećih će dana biti na promatranju. Prema Pravilniku o opasnim psima Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, obveza je vlasnika na vidno mjesto istaknuti upozorenje "opasan pas", držati ga pod posebnim nadzorom, kastrirati ga u roku od 14 dana od proglašavanja psa opasnim i podvrgnuti testu socijalizacije koji obavlja Hrvatsko kinološko društvo.    

>>Vlasnici pobjegli s rotvajlerima koji su napali i izgrizli ženu

>>Pobješnjeli rotvajler izgrizao dječaka (6), a vlasnik pobjegao

Komentara 9

XN
xnet0822
19:19 11.12.2014.

Da je imala suzavac za pse ili UZV rastjerivač pasa, to joj se ne bi dogodilo.....

AM
Amonchek
00:30 12.12.2014.

Ok nije u redu da psi slobodno šetaju, jer ih je mogao i auto pogazit, ali iz iskustva jer ima veeliki tzv opasnu pasminu di se svi zgražavaju po cesti ko da tigra šetam mogu reć kak se desilo. Gospođa je sa svojim wanna be psom, malim prdekom naišla na dva psa i ovaj mali prdek se počel na njij poatavljat, režat i skakat i da će ih ugrist, ovima je to dojadilo i uzvratili su režanjem, ova je u strahu digla psa koji je osjetio još veću sigurnost i oba dva psa ili samo jedan su ga lagano ćvoknuli da mu pokažu da nije gazda. Da su htjeli ih izmasakrirat nebi bilo više ni psa ni gospođe, tak da bi si gospođa kao i mnoge druget trebala socijaliziraz svoju prdekalicu da se ne postavlja na druge pse, a ne srat po novinama i tražit odštetu za sebe i ""Fifija" :-)

VE
verica2
11:58 12.12.2014.

Za ovo bi vlasnici pasa trebali u zatvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije