Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Žrtava Jasenovca trebaju se kloniti i 'veliki' Srbi i 'veliki' Hrvati

20.07.2022. u 11:20

Kao da 83.145 utvrđenih imena stradalih u ovoj tvornici smrti nisu dovoljna, Jasenovac je crna mrlja na hrvatskoj povijesti, ali i instrument nametanja kolektivne krivnje kroz manipulaciju brojkama

Ključne riječi

Komentara 56

SU
Suomi
12:21 20.07.2022.

Da, uvazena novinarko, u pravu ste. Apsolutno ste u pravu, al prije sbvega treba ustanoviti istinu. Koliko je ljudi zaista poubijano. Istinu, samo istinu. Srbi manipuliraju kriz citavu svoju povijest i na osnovu togu grade trenutnu povijest Nemaju nista odd povijesti osim lazi, legendi, a nisu se potrudili niti doznati svoje granice. Narod koji zasniva svoje postojanje na lazima nema buducnost. Ajde, vi novokomponirani ""historicari" Jakovin, Klasnic, Goldstain, sjedinite na svoje guzice i proucite povijest, ali istinu. Samo onda i nikada vise znati cemo sve. Svaki zlocin je zlocin, i nevidim nikakav razlog za koristenje falsificirane povijest za ciscenje vlastitih zlocina. Srbi su ih cinili, zadnje u domovinskom ratu i trebas biti zaista glup, pokvaren to ne priznati. Zelim da svi srbi u Hrvatskoj zive u miru, suzivotu i zajednickom naporu za bolji zivot. Moraju biti sigurni da Popovec nije njihov covjek i njegov zadatak je nemir i razdor. Vucicu i Vulinu nedozvoliti dozivotno ulaz u Hrvatsku

KI
kiselovrhnje
12:14 20.07.2022.

"83.145 utvrđenih imena stradalih" Utvrdena imena, a za fizicke dokaze nista? Zamislite da u jednom Jasenovcu imate 10 puta vise stradalih nego u Srebrenici, i sada gledajte da se u Srebrenici i dan danas pronalaze zrtve. Pa tu nesto nee stima zar ne? Po toj logici bi se u Jasenovcu trebalo svake godine pronaci na stotine i tisuce zrtava koje bi se polozile u dostojanstven grob. Malo cudno sto je to zabranjeno u Hrvatskoj, a nije u BiH. Malo cudno sto Srbi ne zahtjevaju istrazivanje Jasenovca, dok Bosnjaci hoce da se pronade svaka njihova zrtva.

Avatar urokljivooko
urokljivooko
12:46 20.07.2022.

A ne kažeš ništa za profesionalne Srbe poput Pupovca? Ili profesionalne Židove, poput Goldsteina? 😏 Jasenovac treba, neovisna komisija, prekopati i istražiti. Dosta je tog rata brojevima! I jedna žrtva je jedna žrtva previše. Ali kad se igra brojevima i i za Oluju rade kvaziparastosi, onda je vrijeme da se pozabavimo čistim činjenicama! Hoćemo brojke iz Jasenovca i hoćemo snimke uvježbavanja bežanije mjesecima prije Oluje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije