Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zrinka Vrabec Mojzeš postaje savjetnica predsjednika Josipovića

Na Pantovčak odlaze i Joško Paro kao savjetnik za vanjsku politiku, predstojnik ureda Joško Klisović i njegov zamjenik Marko Rakar, a od Mesićevih savjetnika ostaju Siniša Tatalović i Saša Perković.
17. veljače 2010. u 17:57 169 komentara 124 prikaza
zrinka
Foto: Arhiva VL

Zrinka Vrabec Mojzeš bit će savjetnica novog predsjednika Ive Josipovića za društvene djelatnosti, a veleposlanik Joško Paro za vanjsku politiku, rekao je Josipović u intervjuu za Večernji list.

Savjetnici njegova prethodnika Stjepana Mesića za unutarnju politiku te nacionalnu sigurnost Siniša Tatalović i Saša Perković ostat će na svojim dužnostima, a Josipović je posebno naglasio kako je zadovoljan poslom koji je obavljao Perković. Predstojnik ureda bit će Joško Klisović, a njegov zamjenik Marko Rakar.
- Vidim da su neki problematizirali što mu je Milanović kum. Nisam to znao niti me je briga. Mislim da je riječ o sjajnom mladom čovjeku, diplomatu i organizatoru, pred kojim je blistava karijera - rekao je Josipović.

Savjetnik za vanjsku politiku imat će dvije suradnice, veleposlanicu Mirjanu Mladineo za Europsku uniju i multilateralu te Romanu Vlahutin za regiju. Josipovićeva glasnogovornica iz kampanje Danica Juričić Spasović postat će šefica kabineta te će biti zadužena za komunikaciju s medijima, a novinar Drago Pilsel bit će zadužen za odjel za analitiku.

Cijeli intervju s novim predsjednikom Josipovićem pročitajte u sutrašnjem broju Večernjeg lista.

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Bandić bi bar doveo naše za savjetnike, jest da bi krali, ali i ovi kradu i još uz to mrze Hrvatsku

  • -obrisani-:

    flok Slaba je to ptica na nasu budnost i prisebnost! Dali u Bibinju ima prezime Karaban?

  • bourne:

    Ono što Frenki nije uspio napraviti to je napravila velika buduća savjetnica. Uništila radio 101!