Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISILNO SLIJETANJE

Zrakoplov zbog dima prisilno sletio u dubrovačku zračnu luku!

zrakoplov (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/4
26.08.2013.
u 16:16

Svi putnici sigurno su iskrcani iz zrakoplova koji je letio na relaciji Egipat – Frankfurt

U Zračnu luku Dubrovnik danas je oko 16 sati prisilno sletio putnički zrakoplov tvrtke Condor koji je iz Hurghade u Egiptu letio za Frankfurt. Zahvaljujući brzoj reakciji Zračne luke Dubrovnik, vatrogasci, policija i hitna pomoć dočekali su zrakoplov u stanju pripravnosti, a vrlo brzo nakon uspješnog slijetanja otvorena je i pista na kojoj je nastavljen redovni promet.

– Kapetan je negdje iznad Mostara osjetio dim u kabini, pa je odlučio vratiti se prema Dubrovniku i prisilno sletjeti. Sve službe bile su u pripravnosti, još na pisti je obavljena evakuacija 204 putnika te devet članova posade. Srećom, sve je prošlo brzo i uspješno – rekao nam je generalni direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić.

Putnici su smješteni u tranzitu, a kapetan je podnio zahtjev da im se pronađe smještaj kako bi se zrakoplov popravio u Dubrovniku.

>> Kaos u Dubrovniku: 170 putnika spavalo u zračnoj luci!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije