Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaki slučaj
Povratak na članak

Zrakoplov počeo padati, a onda je jedan putnik sve iznenadio svojim potezom

Zrakoplov Indonesia AirAsia na letu iz Pertha za Bali počeo je gubiti na visini i u devet minuta pao je više od 7000 metara. Putnik Chris Jeanes u tome je vidio priliku da zaprosi svoju djevojku

Komentari 7

AC
acer7
14:56 24.10.2017.

Dok su sletjeli je požalio :D

VL
ZA
zagabria1
14:04 24.10.2017.

KOja budalaština od članka, pa nije padao nego su ga namjerno spuštali do zone kisika. Jao koje novinarstvo

VL
VI
Vito
15:00 24.10.2017.

Armagedon: Kakav je to happy end, kad mora s njom živjeti i dalje???

VL
VI
Vito
14:58 24.10.2017.

Zrakoplov je, naime, dostigao visinu od 10.000 metara, no odjednom je počeo gubiti na visini pa se spustio na 3000 metara zbog gubitka pritiska u kabini. ::::::: Očito nisu dobro zatvorili vrata. __ Taj problem se "stalno" ponavlja, a "odgovorni" ne žele promijeniti konstruksiju pričvršćivanja vratiju za zrakoplovni okvir. __ Mnogo je epizoda Natoinal Geograpfic programa koje objašnjavaju zbog čega zrakoplovi padaju s neba, a rijetki su ovakvi slučajevi neuspješnog ubijanja putnika __ A zbog koga??? __ Zbog Boing-a i njihove škrtosti te skupoći zamjene "kvaka" koje moraju napraviti na svim zrakoplovima, a što znači praktično "prizemljenje" skoro cijelog zračnog prometa po kugli zemaljskoj. __ Nešto su "doradili" postojeće "kvake", ali očito nisu na svim zrakoplovima __ Onaj zrakoplov Japana u kojem su se svi smrznuli prije nekoliko godina je isto "propuštao", ali instrumenti to nisu na vrijeme primjetili pa su svi umrli prije pada uopće ne znajući što im se dogodilo. __ Samo što se o "takvim stvarima" šuti.

VL
AR
Armagedon
12:41 24.10.2017.

Dobar je .... bilo bi to vrlo kratko razdoblje... dok ih smrt ne rastavi!..... Ipak je bio happy end...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.