Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na letu

Zrakoplov morao prisilno sletjeti zbog nasilnih muškaraca: Jedan je pljunuo ženi u oko

Izbacili ih iz aviona
Foto: Wochit
1/5
07.10.2019.
u 19:29

Mladići koji su putovali na momačku zabavu na poznati španjolski otok u Atlantskom oceanu potukli su se s drugom skupinom mladića

Zrakoplov easyJeta koji je letio iz Manchestera na Tenerife morao se prisilno zaustaviti u Portugalu zbog tučnjave između dvije skupine muškaraca.

Mladići koji su putovali na momačku zabavu na poznati španjolski otok u Atlantskom oceanu potukli su se s drugom skupinom mladića.

Do tučnjave je došlo dva sata nakon uzlijetanja, a prema svjedocima, četvorica muških putnika počela su se tuči u stražnjem dijelu zrakoplova.

Osoblje zrakoplova napetosti je pokušalo smanjiti premještanjem jedne grupe putnika u prednji dio zrakoplova, no ponovno je došlo do tučnjave kada im se pridružio jedan od prijatelja.

U tučnjavu su se umiješali i putnici koji su je pokušali prekinuti, no tada je jedan od muškaraca pljunuo jednoj ženi u oko.

Pilot je tada odlučio zaustaviti zrakoplov u portugalskom gradu Faro gdje su sedmorica muškaraca uz osiguranje zračne luke ispraćena iz zrakoplova.

Očevidac Nathan Belford (30) prepričao je kako se skupina od 10 muškaraca koji su putovali na momačku zabavu počela agresivno ponašati te su uzimali tuđa pića od ljudi koji su imali mjesta u prednjem dijelu zrakoplova.

– Nismo mogli vjerovati što se događa. Samo smo željeli otići na odmor – rekao je Nathan Belford.

Nakon što su muškarci izbačeni iz zrakoplova, avion je nastavio svoje putovanje dva sata kasnije.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
09:57 08.10.2019.

"Pilot je tada odlučio zaustaviti zrakoplov u portugalskom gradu Faro..." Kak se to avion "zaustavlja"?

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:17 07.10.2019.

Nemaju englezi ni vjere ni obrazovanja.

LA
lajh1985
20:24 07.10.2019.

Koliko je morao biti precizan da joj nije pljunuo nigdje drugdje nego bas u oko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije