Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LET ZA NJEMAČKU

Zrakoplov Lufthanse hitno prizemljen nakon dojave o bombi

lufthansa
Foto: Reuters/PIXSELL
13.12.2016.
u 07:27

Predstavnici Lufthanse nisu bili odmah dostupni za komentar

Zrakoplov Lufthanse koji je iz Teksasa poletio za Njemačku preusmjeren je u ponedjeljak navečer u zračnu luku New York nakon što je sjedište njemačke zrakoplovne kompanije primilo poziv da je bomba u zrakoplovu, rekli su dužnosnici.

Let 441 iz Houstona za Frankfurt sigurno je sletio i odveden je na udaljeno područje aerodroma  John F. Kennedy International Airport, kazao je glasnogovornik New Jerseya Steve Coleman.

Coleman je rekao da je 530 ljudi iskrcano iz zrakoplova i da nitko nije ozlijeđen. Dodao je da je zrakoplov spreman za pretraživanje i da to nije omelo funkcioniranje zračne luke.

Predstavnici Lufthanse nisu bili odmah dostupni za komentar

>> Hrvatski MiG-ovi presreli i prepratili putnički zrakoplov zbog dojave o bombi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije