Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVAKI SLUČAJ

Zrakoplov kasnio sedam sati zbog prijetećeg pisma u kabini

Boeing
Reuters
19.02.2010.
u 14:40

Boeing 757 United Airlinesa na liniji Denver-San Francisco stajao je na pisti sedam sati u Salt Lake Cityju dok su FBI-jevi stručnjaci provjeravali zrakoplov i ispitivali putnike.

Prijeteće pismo koje je "prizemljilo" zrakoplov nađeno je u čajnoj kuhinji neposredno poslije polijetanja, ali je pilot dobro sročio obavijest putnicima, izbjegao bilo kakvu paniku i za 12 minuta se spustio u Utah, gdje su nakon pomne pretrage stručnjaci ustanovili da je prijetnja ipak bila lažna. Zrakoplov sa 168 putnika i članova posade nastavio je put i sa zakašnjenjem stigao u San Francisco.

Glasnogovornica United Airlinesa Robin Urbanski medijima je samo rekla da nije bila u pitanju prijetnja bombom:

- Ne mogu vam reći što je pisalo u poruci, ali vam mogu reći što nije pisalo.

Glasnogovornica FBI-ja Debbie Dujanovic-Bertram rekla je da ne može ni potvrditi ni opovrgnuti Unitedove navode, ali je potvrdila da agenti nisu u zrakoplovu našli nikakav eksploziv.

Komentara 1

BR
brle
14:54 19.02.2010.

ovome ne treba komentara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije