Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJEDI NA AERODROMU
Povratak na članak

Zračna luka u Hong Kongu otkazala letove, policija upotrijebila vodene topove

Policija je tijekom vikenda na prosvjednike ispalila suzavac te gumene metke, a jedna je prosvjednica teško ozlijeđena gumenim metkom u oko. Priveden je bio i velik broj prosvjednika, neki su bili okrvavljeni i izudarani palicama.

Komentari 4

Avatar Dumen
Dumen
14:42 12.08.2019.

Treba pendrecima smiriti te ništarije dok ne dovedu neku zna se stranku na vlast.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:57 12.08.2019.

francuzi na prosvjedima protiv macrona imali 9 ubijenih.... ovdje ni jedan. al bitno da mediji pišu o brutalnosti policije. kad su ameri u parkovima new yorka organizirali prosvjede, opet ni riječi o brutalnosti. a baš ih policija nije izvela van iz onih šatora lijepim riječima.. u rusiji prosvjedi, opet' brutalnost' režima.. čudo jedno kako na zapadu nema nikad brutalnosti prilikom uvođenja reda....dovoljno da policajac drekne da napuste mjesto prosvjeda, i ovi odu... al nekako u parizu non-stop gore auti, pa zašto... nekako svakog dana u americi policajac ako ne ubije, a ono bar ustrijeli nekog... i ni riječi o 'brutalnosti'. nek se ovi u hong kongu primire. zadnji čas je. neće prezident još dugo mirno gledati nemire. mirisna luka je ipak kineska. a buniti se protiv izručenja optuženih za najteža kriminalna djela mogu samo ... sami kriminalci! a hong kog ih je prepun. očito će kina totalno upravljanje gradom preuzeti i prije 2047-e... vidimo da mora. neredi su, mjesna vlast ne kontrolira stanje.

VL
JO
jorgen
14:55 12.08.2019.

Kakva slučajna slučajnost da se ti prosvjedi odvijaju paralelno s ekonomskim ratom Kina vs. SAD. Slučajnostima nema kraja. Vjerujem da bi u zrakoplovnim lukama New Yorka i Los Angelesa prosvjedi bili dozvoljeni, unatoč stopiranju cjelokupnog prometa. Vjerujem da nikome ne bi pala las s glave, još bi ih častili i rekli - uzmite svo vrijeme svijeta za svoje političke prosvjede dok mi gubimo milijarde dolara.

VL
PL
@ploto@
07:43 13.08.2019.

Obojana revolucija u tijeku.Američka veleposlanica kordinira destrukciju na ulicama Hong Konga.I ti idioti kažu da je to normalno i da tako rade diljem svijeta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.