Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani u zabludi
Povratak na članak

Zovu građane na besplatne preglede slične MR-u, a 'uvaljuju' im 'magnetski analizator'

Brojni Križevčani iznenađeni pozivima na besplatne zdravstvene preglede u Gradsku knjižnicu, na koje ih zove "zdravstvena agencija". U Knjižnici potvrđuju da im se za najam prostora obratila tvrtka koja je registrirana, među ostalim, i za prodaju medicinskih proizvoda i lijekova, a predstavit će i "analizator"

Komentari 3

KA
kažemja
12:34 07.07.2016.

I mene su uspjeli namamiti tobože kao neki pregled a kad tamo običan tlakomjer i laptop spojen na printer .Dok smo čekali tzv. nalaze lik je prezentirao neke lonce, posude i slične gluposti po nikad povoljnijim cijenama. Kad sam to vidio digao sam se i otišao. Najobičnija glupost.

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
13:35 07.07.2016.

Za nadriliječništvo je u Hrvatskoj predviđena kazna zatvora u visini do 15 godina, ali u ovom slučaju nitko ništa ne poduzima. Isti prevaranti već mjesecima djeluju u Zagrebu u blizini KBC Rebro, osobno poznajem ljude koji su nasjeli i ostali lakši za oko 1000 kn. Te "ručke" koje daju ljudima da drže nemaju veze s nikakvom medicinskom tehnologijom, posebno ne magnetskom rezonancom. Ali najsmješnije mi je objašnjenje djelatnice da oni ljude samo "upoznavanju s djelovanjem uređaja na principu magnetske rezonance". Stvarno me zanima kako izgleda brzinsko upoznavanje s tehnologijom temeljenom na principima kvantne mehanike, toliko kompleksnima da ih ni diplomirani fizičari u potpunosti ne razumiju!

VL
VU
vukvuk
15:58 27.10.2016.

Na iste takve pregleda poziva i firma Istria Gold iz Osijeka. Ljudima kao očitavaju bolesti s nekim sondama a onda im prodaju zdjele, posteljinu itd. po nekoliko tisuća kuna. Jedna velika obmana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.