Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović:

Rajko Ostojić je cupkao oko mene kao vesela vjeverica dvije godine

Zoran Milanović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
29.01.2016.
u 16:04

Na pitanje koliko je njemu trebalo da smijeni ljude, rekao je da nije smijenio Mirelu Holy, ona je sama dala ostavku. To što je učinila je pogrešno, nije nemoralno. To je bio nesretan nesporazum i žao mi je što je tako, no tada je to tako trebalo biti. Slavka Linića smijenio sam prekasno

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je u intervjuu za Yammat FM kako je premijer Tihomir Orešković odmah trebao smijeniti ministra branitelja Miju Crnoju, da nije imao što čekati jer da su stvari bile jasne.

– Tako se ne donose odluke. U Sloveniji bi ministar ostavku dao prvi dan, u Hrvatskoj bih ga ja prije godinu dana najurio prvi dan... On je (Crnoja, nap. a.) muljator i u lice nam govori "što nam možete" – komentar je šefa SDP-a.

Dodao je kako bi Crnojina afera prošla prije osam godina, ali da danas to više ne može proći i da je to dobro. S ponosom je govorio kako je kost u grlu desničara, te da svoje političke neprijatelje “nosi kao ordenje”.

– Nama tu cici-mici. To su perfidni i divlji ljudi koji prijete latentnim nasiljem i plinskim bocama i onda meni kažu da nekog dijelim zato što inzistiram na zakonu naše zemlje... Kost u grlu sam HDZ-u kojemu najmanje odgovara da budem predsjednik SDP-a – rekao je Milanović.

Odlično raspoložen, pričao je i o svom kritičaru Rajku Ostojiću koji će na izborima za šefa SDP-a podržati Zlatka Komadinu.

– Rajko je cupkao oko mene kao vesela vjeverica dvije godine... Dobio je od SDP strašno puno, dobio je sve – i u stranci i gore na Rebru, što god je htio... – rekao je Milanović za Yammat FM. •

>> Milanović predao kandidaturu za šefa SDP-a, Starešinić odustala

Komentara 247

RU
rudvanvart
16:18 29.01.2016.

Svi znaju i šute (mediji) da je Milanović zloupotrebljavao represivni aparat i zataškavao svoj te kriminal svih onih koji su mu bliski. Gdje su službenice koje su se usudile pipnuti u tvrtke za koje lobira Krešo Milanović? Smijenjene su i degradirane! Zašto se šuti o nalazu državne revizije oko narodnih novina, croatia osiguranja, DUUDI-a? Selektivni porezni nadzor, policijske zasjede, komunikacijski (TKT) nadzor – to su instrumenti koje Milanović rutinski primjenjivao i zloupotrebljavao protiv medija, predsjednice, političkih protivnika, koalicijskih partnera, ali i protiv vlastitih najviših dužnosnika osumnjičenih za frakcijsko djelovanje. Milanović je zlo, nadam se da će se napokon razotkriti svi razmjeri lopovluka i zlouporaba u režiji Milanovića.

BA
barkod
16:12 29.01.2016.

Što si ti radio 4 godine , tri godine ništa , zadnju godinu splet gospodarskih okolnosti izvan HR proizveli gospodarski rast. Za Lovrić-Mercel koja je samo bila Županica, trebalo ti je pola godine, dok DORH nije pokrenuo akciju. O čemu Zoka priča, ušljivi propali političar.

Avatar juricamesko
juricamesko
16:08 29.01.2016.

koliko znamo i ti si od Sdp dobio sve tako da između tebe i Ostojića nema razlike osim što tebe trese bjesnilo.dajte vi u SDP više ga se riješite da ne truje vas ni okolinu.zbilja ga je dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije