Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović

'Protiv HDZ-a ne znam lijepo, meni to jednostavno ne odgovara'

Zoran Milanović
Foto: Facebook
1/2
04.02.2016.
u 08:37

– SDP Hrvatsku mijenja i čini je boljom – poručio je Milanović na Facebooku.

Šef SDP-a i bivši premijer Zoran Milanović  uputio je sinoć na svom Facebook profilu kritiku HDZ-u te je ocijenio da je SDP proteklih godina za njih postao opasna stranka.

– Izbori su iza nas, hvala svima koji su se trudili i dali svoje srce. Hvala vama u Belom Manastiru i Osijeku na trudu i radu. Ja se mogu mijenjati, ali ne previše. Protiv HDZ-a ne znam lijepo, meni to jednostavno ne odgovara. U ovih 8 godina SDP je postao opasna stranka za HDZ i dobra stranka za Hrvatsku. SDP Hrvatsku mijenja i čini je boljom – poručio je Milanović.

Dodao je kako je SDP prvi pokazao, ne samo zube, nego i stav.

– U tome ne smijemo posustati! – stoji u Milanovićevoj objavi na Facebooku.

 

Izbori su iza nas, hvala svima koji su se trudili i dali svoje srce. Hvala vama u Belom Manastiru i Osijeku na trudu i...

Posted by Zoran Milanović on 3. veljača 2016

>> Klub ću voditi kao stranku. Kada treba, i lupiti šakom o stol

Ključne riječi

Komentara 100

DR
drugPlenky
08:44 04.02.2016.

Ti si hrvatska sramota Zorane

Avatar Mican999
Mican999
08:44 04.02.2016.

Ma ti ne znaš ni s kim lijepo. Čak niti sa svojima. A i publika ti je zgodna. Sve skoro sami prvoborci. Samo se pitam tko će ti uskoro ostati kad se oni presele na Mirogoj.

KL
Klarahrv
08:43 04.02.2016.

Kažu da nije sramota zatražiti pomoć liječnika ako si bolestan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije