Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOCIJA U LONDONU

Milanović pozvao novu Bond djevojku na odmor u Hrvatsku

Zoran Milanović
Foto: HTZ
1/6
01.10.2015.
u 23:38

Pozivam vas da dođete u Hrvatsku, da ju istražite, i to ne samo ljeti - kazao je premijer

Da više ne želi biti zemlja sunca i mora, već energična mediteranska destinacija puna različitosti i ponude za sve interese, večeras je Hrvatska u Londonu objavila na velika zvona. Te su poruke odaslane s riječnog kruzera na Temzi zajedno s novim sloganom Full of life.

- Dođite i kušajte, uživajte u Hrvatskoj, stvarno je puna života - kazao je u Londonu premijer Zoran Milanović, koji je bogatstvo hrvatskih različitosti objasnio bogatom i burnom poviješću.

- Pozivam vas da dođete u Hrvatsku, da ju istražite, i to ne samo ljeti - kazao je premijer i pohvalio se kako je poznati chef Anthony Bourdain u britanskim novinama hrvatsku kuhinju uvrstio među top tri destinacije.

Uz novi slogan u Londonu je predstavljen i novi turistički spot, a od večeras Hrvatska turistička zajednica ima i novu web stranicu. Na londonskoj promociji, uz predstavnike britanskih medija i turoperatore, bio je i Slaven Bilić, bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, nova djevojka Jamesa Bonda iz filma koji još nije u kinima Naomi Harris, Goran Štrok...

Britansku glumicu je premijer pozvao na odmor u Hrvatsku, a ona nam je kasnije uzbuđeno rekla da jedva čeka upoznati nasu zemlju. Slogan joj se svidio, kao i treneru britanskog West Hama.

- Odlično zvuči! Ali treba reći da nije sve u sloganu. Hrvatska je izvanredna turistička destinacija. Recimo, pogledajte Split. Nije lokal patriotizam, ali taj grad nikad nije bio bio kao danas, ovako lijep za prošetati, popiti kavu, pun života! - poentirao je popularni Slaven Bilić.

>> Umjetni brod s elementima hrvatske prirodne i kulturne baštine na londonskoj Temzi

>> Na Temzi smo napravili otok s kojeg kreće novi turistički slogan

Komentara 33

BA
barbaizamerike
23:47 01.10.2015.

ANKETA : : : KO misli da Milanovic treba na lijecnicki pregled? ?????,

BA
barbaizamerike
00:27 02.10.2015.

prica se da je Goran Stroku prije Milanoviceva dolaska u London u banci pidigo vecu svitu novca jeli taj novac mozda za kampanju SDP stranke?, jeli seZoki mizda vraca sa torbom novaca?

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
05:45 02.10.2015.

sad je meni jasno zakaj je on smijenio ratnog zapovjednika antiterorističke jedinice...on je pod utjecajem PR agencije iz SAD-a konačno shvatio da je on zapravo james bond....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije