Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U STRANCI

Milanović poručio da ima dovoljno snage, energije i iskustva da i dalje vodi SDP

Zoran Milanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
01.03.2016.
u 22:15

"SDP nije stranka koja će jesti mrvice s poda"

Pred prepunim amfiteatrom u Srednjoj školi predsjednik SDP-a Zoran Milanović večeras je na stranačkome skupu u Ivancu zatražio još jedan mandat na čelu te stranke jer, kako je istaknuo, ima dovoljno snage, energije i iskustva da je dalje vodi.

Dolazak u Ivanec Milanović je iskoristio da zahvali svim članovima stranke koji su joj pridonijeli u predizbornoj kampanji u studenome prošle godine. O tome je li SDP doživio poraz na izborima, prepustio je svakom članu stranke da sam prosudi. Istaknuo je da su u izbornoj kampanji najprije stizali HDZ i na kraju ga dostigli.

Za SDP na sjeveru Hrvatske ocijenio je da je sve jači, ali, dodao je, cilj je još ga dodatno osnažiti, posebno u Varaždinu. Po njegovim riječima, u Varaždinu treba stvoriti jače kadrove. Istaknuo je kako SDP, bez obzira na dobre odnose i koaliciju s HNS-om, treba imati svoje kandidate za najviše dužnosti. 

"To je zdrava konkurencija, a SDP nije stranka koja će jesti mrvice s poda", izjavio je Milanović.

To je bilo sve što su novinari mogli čuti jer su nakon pet minuta zamoljeni da napuste skup.

Osim Milanovića, na skupu su bili bivši ministar Siniša Hajdaš Dončić i tajnik stranke Igor Dragovan.

>> 'Milanović se nije trebao ponovno kandidirati za predsjednika SDP-a'

>> Komadina: Ne bježim ni od čega, mogu se sučeliti o temama iz SDP-a u SDP-u

Komentara 21

77
777CRO
22:22 01.03.2016.

Milovanovic je najbolji ... Karakter , vjernik , domoljub ... A tek kako hrabro stao u odbranu hrvatstva u domovinskom ratu ... A kako je tek poštovan u svijetu .., državnik ... A kultura i dostojanstvo su mu vrlina ... Maniri za velikog državnika ... Čestitam ti si druze ponos svih SDP aboliranih a tek kako se ponose sa tobom vucic , nikolic, seselj , jovanovic stanimirovic , grcic...

KA
kajinx
22:30 01.03.2016.

Pa naravno da ima snage, 4 godine nije ništa radio.

TV
tv5378
22:58 01.03.2016.

Dajte mu manda,sto cekate?Pa niste ludi da imate normalnu osobu na celu Partije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije