Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović odbio Vučića

'Niti mi ikome propisujemo blagdane ni žalovanje niti će itko nama propisivati'

zoran milanović, muzej sinjske alke
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
08.08.2015.
u 14:48

Premijer Milanović odbio je prijedlog Aleksandra Vučića da se uvede zajednički dan sjećanja na žrtve sukoba na prostoru bivše Jugoslavije

Prijedlog srbijanskog premijera Aleksandra Vučića da se uvede zajednički dan sjećanja na žrtve sukoba na prostoru bivše Jugoslavije, komentirao je u Sinju premijer Zoran Milanović i odbio ga.

– Uz dužno poštovanje i sućut niti mi ikome propisujemo blagdane ni žalovanje niti će itko nama propisivati – poručio je Milanović koji je komentirao i slovenske prijetnje da će nam blokirati pristup Schengenu.

– Ulaskom u Schengen mi radimo uslugu njima, mi ćemo čuvati vanjsku granicu, ovog puta ne od Turaka Osmanlija, ali ako nije to njima u interesu onda nije ni nama – rekao je Milanović.

>> 'Inicirat ću zajednički dan sjećanja za stradale u ratovima svih naroda bivše Jugoslavije'

Komentara 67

Avatar juricamesko
juricamesko
15:08 08.08.2015.

rekoh ja prije par tjedana da ce dezerter do izbora poceti pozdravljati sa "Bog i Hrvati" i pjevati cavoglave. sve za vlast.

RA
rakikaki
15:29 08.08.2015.

Zoki kada ćeš tako direktno reći Frljiću i ostalim parazitima gdje im je mjesto?

KL
Klarahrv
15:05 08.08.2015.

Vidi ti naseg Milanceta postade veliki Hrvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije