Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Uredu predsjednice

Milanović: Ne mogu se baviti takvim trivijalnim stvarima

Zoran Milanović
Foto: Tomislav Krasnec
20.03.2015.
u 14:31

Vjerujem da je nalaz državne revizije vjerodostojan, ali nešto o tome moći ću reći kad se ja uvjerim u to, a za to će mi trebati neko vrijeme - rekao je Milanović

Upitan da komentira nalaz državne revizije koja je otkrila da jedan član ili članica njegove Vlade redovito uzima novčanu akontaciju za službena putovanja na koja ne otputuje, premijer Zoran Milanović danas je izjavio da ne zna o kome se radi i da će nešto poduzeti tek nakon što se on osobno uvjeri "tko, kada, kako i koliko" je uzimao. 

- Čujte, ja na žalost ili na sreću moram odgovarati i na ovakva pitanja, i na pitanja gdje je nestao novac iz blagajne u nekom gradu u kojem nisam bio pola godine. Dakle, ja to ne mogu znati, a kad saznam, onda ću se o tome očitovati. Kad budem mogao reći išta, a trenutno ne mogu reći ništa. Vjerujem da je nalaz državne revizije vjerodostojan, ali nešto o tome moći ću reći kad se ja uvjerim u to, a za to će mi trebati neko vrijeme. Tko, kada i kako, a koliko je manje bitno - rekao je Milanović u razgovoru s hrvatskim novinarima po završetku dvodnevnog sastanka Europskog vijeća u Bruxellesu.

Premijer nije želio komentirati današnju odluku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o pokretanju postupka za preseljenje Ureda predsjednice s Pantovčaka. - Neću to više komentirati. I općenito vas molim da ne komentiram osim ako se ne radi zaista o pitanjima nacionalnog značaja, nacionalne sigurnosti, u kojima su Vlada, premijer i predsjednica na neki način upućeni jedni na druge, a toga nadam se neće biti u miru i u okolnostima u kojima živimo. Ja radim svoj posao, imamo ozbiljan teret i odgovornost na sebi, i ne mogu se baviti takvim trivijalnim stvarima i produžetkom predsjedničke kampanje. To nije moj posao - rekao je premijer.

>> Grabar-Kitarović pokrenula postupak za određivanje sjedišta Ureda predsjednice

>> Goran Marić: Jedan ministar tri godine troši i ne vraća novac svog ministarstva

Komentara 51

MO
Moskovija
14:44 20.03.2015.

3 godine trivijalnog rada su iza ove vlade...još malo i odoše, ostat će samo trivijalnost i lažna obećanja plana 21!

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
14:46 20.03.2015.

reče zoki: "ja radim svoj posao..." ... i sad se ti nemoj smijati.. hahaha

Avatar zabadalo5
zabadalo5
14:39 20.03.2015.

Da, Zoki. Doista si dokazao da se ničime ne možeš baviti osim samim sobom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije