Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lagumdžija za Obzor

Zoran Milanović i ja razumni smo ljudi, riješit ćemo sve sporove

'Croatian Prime Minister Zoran Milanovic (L) speaks to Bosnian Foreign Affairs Minister Zlatko Lagumdzija during a ceremony at the Memorial Center in Potocari during a mass burial, near Srebrenica Jul
'DADO RUVIC'
13.07.2012.
u 23:00

Ploče su riješene Washingtonskim sporazumom. Što se tiče prolaza kroz Neum, BiH je pokazala spremnost pristajući na gradnju autoceste u neumskom zaleđu.

Što se tiče BiH, svi se ti problemi mogu riješiti za 24 sata, a ne za godinu. Problem granice ne osporava BiH nego Hrvatska. Status luke Ploče također. O tome postoje međudržavni sporazumi koji se trebaju implementirati. Npr., granicu kod Škoja su potpisali Tuđman i Izetbegović, a drugi su osporili taj potpis.

Ploče su riješene Washingtonskim sporazumom. Što se tiče prolaza kroz Neum, BiH je pokazala spremnost pristajući na gradnju autoceste u neumskom zaleđu. Znači da BiH nije kočničar u tom procesu. Ali ne trebamo biti ni žrtva. Da takve stvari nisu jednostavne, pokazala je i Hrvatska u slučaju sa Slovenijom. To je proces koji države u sličnoj situaciji nisu završavale bez dosta obostranog truda i spremnosti na kompromis.

>>Opširnije čitajte u subotnjem Obzoru Večernjeg lista

Komentara 7

JA
josip adric
23:19 13.07.2012.

Ostavi se ti moje hrvatske ,a u bosni radi što hočeš ,pun mi je kufer komšiluka ,pitam sve vas dali je gore imati lošu suprugu ili susjeda ,meni je isto .

OK
oktopad
07:09 14.07.2012.

Kažu judi da ća jedna budala kupi sto pametni nemore prodat. Tako i stin potpison za te škojiće. Vranjo potpisa ka pridsednik države a sad će ta ista država to osporavat. Sanader potpisa ka pridsednik vlade sad će to drugauga vlada osporavat. .................. Gore je jemat lošeg susida. Od supruge se moš razvist kad oš ali od susida ne.

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
23:49 13.07.2012.

Ovo za razumni, nisam baš sigurna. A inače, Zoran Milanović neće ništa izgraditi, jednom je nogom na odlasku, pakira kofere u nepovrat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije