Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

Zoran Milanović čestitao građanima Dan državnosti: 'Stvarajmo otvoreno društvo'

Zoran Milanović
Foto: Facebook
25.06.2019.
u 11:03

Pozvao je na otvorenost u kojoj smo svjesni tko smo i što smo te napomenuo da se to ne može uz fizičke i duhovne ograde

Bivši predsjednik Vlade i trenutni kandidat za predsjednika Republike objavio je na svom Facebook profilu video u kojem građanima čestita Dan državnosti.

- Sretan Dan državnosti. I da sljedeći dočekamo zdraviji, sretniji, sa više samopouzdanja, otvoreniji, da se uspoređujemo s najboljima i da sebi osvijestimo da smo bili uspješni i realizirani samo onda kada smo bili otvoreni, kada se nismo bojali drukčijeg, a da smo istovremeno svjesni tko smo, što smo, a to se ne može uz ograde, ni uz fizičke ni duhovne ograde -  poručio je Milanović u video objavi.

- Stvarajmo slobodno, moderno i otvoreno društvo. Sretan Dan državnosti! - piše u opisu videa.

Komentara 36

DH
dalibor.hren
11:17 25.06.2019.

Dan njegove republike je 29. 11.!

PR
Princeza
11:17 25.06.2019.

Ludi Milojko se probudio prije 12,nije dobro.

RI
riise
11:34 25.06.2019.

Kada se Hrvati (ce) uspoređuju s (naj)boljima, umjesto da vide kako to oni rade bolje i da iz toga nešto nauče, oni utonu u pesimizam, gunđanje i plakanje nad svojom "tužnom sudbinom"... Sretan nam Dan državnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije