Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Božidar Kalmeta arapskoj delegaciji predstavio turističke potencijale

Zadar
Foto: Frane Šarić
25.06.2014.
u 13:16

Predstavnici gospodarske misije iz Ujedinjenih arapskih emirata nakon Zagreba dava su dana upoznavali potencijale u koje bi mogli uložiti

Prestavnici gospodarske misije iz Ujedinjenih arapskih emirata nakon posjeta Zagrebu dva su se dana upoznavali s gospodarskim potencijalima Zadra.

- Odabrali smo Zadar jer su baš ovdje veliki potencijali za naša ulaganja - rekao je Mohamed A Al Nuami iz gospodarske komore UAE.

- Upoznali smo goste s našim razvojnim projektima i investicijama za koje bi mogli pokazati interes. Prezentirali smo gospodarsku zonu Crno, industrijsku luku Gaženica, projekte Vrata Zadra i športski cenrtar Višnjik gdje bi se gradili hoteli ako pokažu interes. Dakako najviše smo ih informirali o turističkim potencijalima - rekao je zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta nakon posjete delegacije. Mohamed A Al Nuami je istakao kako su u Hrvatskoj četiri dana ii to dva dana u Zagrebu i dva dana u Zadru.

- Velike su tu mogućnosti za naša ulaganja i to i za naše državne i privatne tvrtke. Mi ćemo prezentirati viđeno našim partnerima i doći ćemo do kraja godine opet. Mi možemo jako puno ponuditi Hrvatskoj i posebno Zadru - rekao je. 

>> EU, Rusi i Arapi obnovit će Srbiju, novac za BiH upitan

Komentara 4

Avatar jurko_zg
jurko_zg
17:07 25.06.2014.

Bravo za Kalmetu, on ima sto pokazati,Zadar je jedan od najljepsih gradova u RH a Kalmeta je najzasluzniji!

Avatar Carrera
Carrera
17:56 25.06.2014.

svaka čast kalmeti, on je od zadra napravio čudo od grada. da je više takvih političara, hrvatska bi danas bila daleko razvijenija zemlja.

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
09:54 26.06.2014.

Nadam se samo da ovi neće investirati u kampove za islamiste.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije