Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čitam, dakle znam

Znate li zašto je ljetno čitanje važno za vaše dijete?

Foto: Shutterstock
02.07.2021.
u 14:48

Neka ovo ljeto bude ljeto čitanja uz časopis za radoznale - Junior!

Ljetni praznici su stigli i iako djeci predstavlja prijeko potrebnu pauzu, ona može značiti i stanku u učenju te pad u vještinama čitanja. Ovo se lagano može spriječiti poticanjem djeteta da uz svu ostalo ljetnu zabavu uključi i vrijeme za čitanje.

Za razliku od škole gdje im je štivo propisano, preko ljeta možete pustiti mašti na volju i izabrati tematiku koja više odgovara interesima vašeg mališana.

Večernji list je doskočio tom problemu i ovog ljeta osmislio savršeno ljetno štivo za djecu!

Časopis Junior namijenjen je za radoznale, znatiželjne umove koji uvijek žele saznati nešto novo, provjeriti svoja stara znanja te se pritom i zabaviti! Junior će izaći u tri broja ovoga ljeta, a prvo izdanje potražite u slobodnoj prodaji od utorka 6. srpnja.

Uvjereni smo da će vrući ljetni dani uz Junior biti mnogo ugodniji, posebice na plaži. Neka ovo ljeto, uz Junior, bude i – ljeto čitanja!

Na 70 stranica časopis je prepun zanimljivih priča, tema, ali i križaljka i mozgalica! Pa tako u magazinu može se saznati kako je faraon Tutankamon postao najveća zvijezda drevnog Egipta, koji je ljudski organ težak kao ananas, zašto avioni ne padnu s neba, koje su 'mušice' slavnih faca i mnoge druge stvari koje će sigurno iznenaditi!

Junior - časopis za radoznale, potražite u slobodnoj prodaji od utorka 6. srpnja po cijeni od 10 kn. Na svim kioscima!

Uživajte u ljetu i čitanju! Jer, čitam, dakle znam

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije