Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znaš li koliko dana provedeš čekajući u koloni na cestama?

Nextbike
Foto: Nextbike
22.10.2018.
u 11:49

24 sata 7 dana u tjednu možeš iznajmiti bicikl na bilo kojoj nextbike stanici u bilo kojem nextbike gradu.

Pet razloga zašto voziti bicikl

1. Vozač zbog gužvi u prometu izgubi približno 3 dana godišnje.

2. Odlazak na posao prosječno oduzme 7 dana godišnje.

3. Koliko puta ti se dogodilo da zakasniš na važan sastanak jer je promet bio nepredvidiv?

4. Koliko živaca i energije izgubiš čekajući u koloni?

5. Koliko razloga trebaš da bi ti primarno sredstvo prijevoza postala brža, zdravija i cjenovno prihvatljivija opcija?

ISKUSTVO KORISNIKA:
„Prije tri godine sam skoro propustio poslovnu priliku života jer zbog prometnog kolapsa nisam stigao na vrlo važan sastanak. Bespomoćno sam sjedio u autu u prometnoj koloni koja se nije micala. Nervozno sam gledao na sat i vrijeme koje odmiče, a i moja karijera jer očito neću stići na vrijeme. Na kraju je sve završilo dobro ali stres koji sam proživio nisam htio proživljavati opet. Vozio sam se automobilom čak i do kvartovskog dućana! Odlučio sam pronaći novi način prijevoza, te sam tako naišao na sustav javnih bicikala. Od kada koristim bicikl, na odredište stižem uvijek prema planu.“ – višegodišnji korisnik nextbike-a

Prijevozna sredstva koristiš kako bi stigao od točke A do točke B u određenom periodu, a s obzirom da se još uvijek ne možeš teleportirati – zašto ne bi iskoristio vrijeme puta do odredišta kvalitetno?

Foto: Nextbike

Sofisticiran sustav koji je svima dostupan

24 sata 7 dana u tjednu možeš iznajmiti bicikl na bilo kojoj nextbike stanici u bilo kojem nextbike gradu. Kada se jednom registriraš, tvoja registracija vrijedi u više od 150 gradova u svijetu.

Bicikle je vrlo jednostavno koristiti. Prilikom najma bicikla je potrebno upisati broj bicikla koji želiš iznajmiti i bicikl će se otključati iz stalka i vožnja može početi.

Sustav javnih bicikala je izvrstan odabir kao primaran način prijevoza jer bicikl ostaviš na stanici koja ti odgovara, ne moraš tražiti parking, vodiš brigu o svome zdravlju, štediš. U slučaju loših vremenskih uvjeta, bicikl ostaviš na stanici i nastaviš drugim prijevoznim sredstvom. Ne moraš više razmišljati hoće li ti netko ukrasti bicikl ispred zgrade, a ni ne moraš se mučiti spremajući ga u kuću ili stan.

Foto: Nextbike

Nextbike cjenik je kreiran prema potrebama korisnika

Bez obzira na to da li želiš poboljšati kondiciju, zdravlje, bankovno stanje ili je to tvoj ekološki izbor, vožnja bicikla može biti jedna od najboljih odluka koju ćeš ikada donijeti.

Postoje tri opcije koje korisnik može odabrati. Korisnik za 200 kuna može aktivirati godišnju pretplatu te može koristit svaki dan neograničen broj besplatnih vožnji u trajanju 30 minuta. Osim neograničenog broja besplatnih vožnji u trajanju 30 minuta, korisnik na raspolaganju ima dodanih 1200 bonus minuta. Za korisnike koji nemaju potrebu za godišnjom pretplatom postoji opcija 7 dana pretplata za 100 kuna. Tjedna pretplata uključuje neograničen broj vožnji u trajanju 30 minuta te dodatnih 600 bonus minuta. Osim navedenih pretplata, ove godine postoji opcija bez pretplate PAY AS YOU GO koja se naplaćuje kreditnom karticom prema cjeniku 30 minuta jednako 5 kuna.

Godišnju pretplatu je moguće aktivirati za samo 100 kuna do 31.10.2018. Pošaljite mail na info@nextbike.hr za dodatne informacije uz naznaku “Godišnja pretplata u pola cijene“.

Foto: Nextbike

Foto: Nextbike
U 3 koraka promijeni životnu naviku

1. Registriraj se na www.nextbike.hr

2. Aktiviraj korisnički račun

3. Vozi bicikl u više od 150 gradova u svijetu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije