Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amerikanci istražuju

Znanstvenik koji je istraživao klimatske promjene ide na poligraf

polarni medvjed
Reuters
31.10.2011.
u 17:00

2006. godine Jeffrey Gleason i Charles Monnet radili su istraživanje kojim su za smrt polarnih medvjeda na Arktiku "okrivili" globalno zatopljenje

Jedan od znanstvenika koji je istraživao polarne medvjede na Arktiku morat će se podvrgnuti detektoru laži, piše The Independent.

Naime, 2006. godine Jeffrey Gleason i Charles Monnet radili su istraživanje kojim su za smrt polarnih medvjeda na Arktiku okrivili globalno zatopljenje. U istraživanju su napisali, naime, da su se medvjedi 2004. godine masovno utapali zbog potrage za hranom i time su postali simbol za globalne promjene.  

Međutim, kako bi provjerili točnost istraživanja, američki istražitelji će detektorom laži testirati Jeffreyja Gleasona.

Komentara 8

RS
roland_song
17:23 31.10.2011.

globalno zatopljenje je jedna od vecih prevara u ljudskoj povjesti. cilj je jedino unistit konkurenciju u zapadnim zemljama tako da se razvijene drzave deindustrijaliziraju a onda da olos koja je izmislila glogalno zatopljenje (al gore , klinton i istala cionisticka gamad) zaradi jar oni sve sto imaju ulazu u kinu. a kina ne placa nikakve takse na CO2. a ionako su im tesko mogli konkurirati iko na zapadu.

OB
-obrisani-
18:03 31.10.2011.

Tibično za amere - znanstvene teze i teorije se pobijaju jedino putem znanstvenih argumeneta i dokaza - detektori laži mogu samo obeshrabriti znanstvenike za buduće istraživanja

DH
dalibor.hren
17:14 31.10.2011.

Na poligraf bi trebalo Jacu i veselo društvo jer kod nas nije došlo do globalnog zatopljenja nego do usijanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije