Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Znanstvenici ustanovili da je mnogo ljudi imuno na virus H1N1

Američki znanstvenici smatraju da će veliki dio građana u Sjedinjenim Američkim Državama izbjeći zarazu svinjskom gripom jer su tijekom svog života uspjeli razviti antitijela.

Komentari 3

Avatar miletiml
miletiml
15:27 19.11.2009.

ili su se zaj***** ili lazu ili je netko jaci od njih umjesao svoje prste heheh

VL
DR
dreamteam
16:14 19.11.2009.

Oduvijek je bilo bica koja imaju imunoloski sustav bolji od drugih.Hvala Bogu,da nije toga vec bi odavna ljudska rasa nestala s planete.

VL
OB
-obrisani-
04:38 20.11.2009.

dreamteam.............\"da nije toga vec bi odavna ljudska rasa nestala s planete\"....... a sto ti mislis covjece tko je stvorio ljudsku rasu na ovoj planati ,tko je stvorio zrak koji disemo.Pogledaj gdje su nam temelji!!! Anerobicke nano-bakterije i bakterije duboko pod zemljom sacinjavaju 99 % zivota na Zemaljskoj Kruglji. Kad bi ih sve izvadili na povrsinu prekrile bi planetu 1 metar dubokim slojem. Pa covjece, na nama i u nama zivi stotine trilijuna zivih bica i 90 % mase naseg tjela nacinjeno je od virusa ,nanobakterija i bakterija. Oni nisu nasi neprijatelji.Mi smo NEPRIJATELJI koji smo svojom gluposcu zagadili cijelu planetu,radijacijom ,kemikalijama i otrovima a sada i umjetno stvorenim bioagentima.Napadamo bakterije i viruse antibioticima i kemikalijama i tim nacinom ih prisiljavamo na sve vecu mutaciju.Taj rat ( protiv mikro \"TERORISTA\" nije moguce dobiti. Pa svaki od nas ponaosobno ne moze preziviti ni sekundu bez bakterija i virusa. Umjesto ANTIbiotika( protiv-zivota) krajnje je vrijeme da se okrenemo PRObioticima inace nam se lose pise.Ali u to bas ne vjerujem posto banda ,kojoj je Bog dollar, namece svoj svijetonazor ovcama koje bleje ,pa bleje kaskajuci za magarcima koji ih predvode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.