Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultat klimatskih promjena
Povratak na članak

Znanstvenici upozorili na širenje bakterije mesožderke u SAD-u: Očekuju porast infekcija

Ljudi se mogu zaraziti kroz otvorene posjekotine ili druge kožne lezije koje dođu u dodir s morskom vodom. Također, do infekcije može doći i kada netko konzumira sirovu ili nedovoljno kuhanu ribu.

Komentari 3

AI
airbender
19:29 24.03.2023.

Cijepite se ljuuudiii i busterirajte svaki mjesec, nemojte biti neodogovorni!

VL
EL
EldersWisdom
17:06 24.03.2023.

Zar nismo presli tocku s koje nema povratka? Klimatolozi su vec barem 10 puta najavili kraj ljudske vrste zbog klimatskih promjena. Koje veze ima neka bakterija kad nas do 2040. nece biti? Zapravo smo vec trebali biti potopljeni barem 20 godina, ali nikako da se ostvare sva ta silna predvidjanja o klimi. Jedino sto je klimatski porez sve veci i veci.

VL
Avatar Jopa
Jopa
15:56 24.03.2023.

Samo nas cjepivo, maske i mjere spašavaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.