Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed u zagrebu
Povratak na članak

Znanstvenici spalili radove jer nisu zadovoljni novim pravilnikom

Nisu protiv pooštrenja kriterija, kako im se prigovara, nego protiv njihove neprimjerenosti

Komentari 4

SI
sisacka
19:01 11.03.2013.

Hoće li i ministar postupiti isto kao i ovi mladi znanstvenici.

VL
Avatar madcap
madcap
19:18 11.03.2013.

Problem nisu uvjeti, nego česta promjena istih. Već imamo zato redovne profesore s manje radova od prosječnog novaka. Što se tiče objavljivanja u hrvatskim časopisima, u znanosti ne postoje "hrvatski časopisi", već oni koji su citirali u priznatim bazama. NeNe vidim razlog zašto humanisti ne bi objavljivali u međunarodno priznatim publikacijama.

VL
TE
Televizor
20:48 11.03.2013.

neš ti znanstvenika!

VL
OB
-obrisani-
23:27 11.03.2013.

Da je ovaj Pravilnik nekada bio na snazi nikada, ali baš nikada uz sve moguće veze i vezice razni Josipovići, Pusićke, Jovanovići i slični "genijalci" ne bi doktorirali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.