Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna diskusija
Povratak na članak

Izbjegavajući stigmu, dopuštamo nasilje

Podaci znanstvenih istraživanja konzistentno pokazuju da kvaliteta i učinkovitost roditeljstva nije povezana sa seksualnom orijentacijom roditelja, kažu u svom priopćenju

Komentari 25

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:46 27.11.2018.

hiihi koja je ovo jeftina propaganda .Koliko su godina radili na istraživanju,koliko su parova pratili,koliko djeca istospolnih parova ima godina ......VL ....malo ozbiljnosti kada se pozivate na struku !

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
11:50 27.11.2018.

Možete li navesti imena i prezimena osoba u Hrvatskoj koje su odrasle u "istospolnim obiteljima", i koja su danas uspješni, empatični i zadovoljni ljudi, i koja bi i drugima preporučila takvu vrstu djetinjstva i okruženja? Dva imena su dovoljna. Hvala.

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
12:02 27.11.2018.

Homoseksualnost je bolest iste vrste kao i pedofilija.

VL
AL
Alkana
12:00 27.11.2018.

Mogli su staviti kolikogod potpisa sigurno je ovakvo udomljavanje ili posvajanje diskrimininacija djece! Dijete ima pravo na oca i majku i za ispravan razvoj djeteta potrebne su obje, i muške i ženske strane. Godinama pa i stoljećima, govorilo se da da dijete koje raste npr. bez oca, ima psihičke probleme i da uvijek kasnije nekoga krivi , obično majku ako mu je uskratila oca. Tko i s kojim pravom nekome djetetu može uskratiti oca ili majku na račun želje istospolnih partnera? Ako oni žele imati dijete, a zdravi su fizički, nek porade na tome. I ništa drugo ne dolazi u obzir. Zbog prihvaćanja takvog zakona u korist LGBT lobija, dijete - žrtva jednog bi dana moglo tuižiti državu za uskratu svog prava na oca ili majku. A da ne govorimo o šikaniranju takve djece od strane druge djece npr. u školi kad ga se bude npr. pitalo, a tko je tvoj tata a tko je mama.

VL
Avatar Juki
Juki
11:53 27.11.2018.

"Roditelji istog spola" to je neka nova znanstvena teorija? Ili je Hrvatskoj "znanosti" uspjelo nešto što je zabranjeno gotovo svugdje u svijetu....barem za javnost.

VL
DU
Deleted user
18:14 27.11.2018.

Kada se već pozivamo na jednakost i ravnopravnost, primjećujem da je ovu peticiju je potpisalo 200 žena i 16 muškaraca, a među njima primjećujem i kontroverznu Lanu Bobić mag.teol. i kontroverznog prof. dr. sc. Aleksandra Štulhofera, sociolog.

VL
PA
pax5
22:50 27.11.2018.

Nije vazno sto piše nego tko piše....A svaka ideologija misli da je u pravu tako i ova homosexualna ideologija i njeni mentori...

VL
Avatar Asterix
Asterix
19:32 27.11.2018.

Znanstvenici ispranog mozga. Poznam doktoricu znanosti iz toga područja, nema veze s mozgom, samo dobra memorija i štrebanje.

VL
BR
bruno877
22:53 27.11.2018.

Sve je krenulo sa Istambulskom konvencijom, Plenković je nanio zlo koje se neće moći isprati iz Hrvatske.

VL
BA
bakulušić
10:01 28.11.2018.

Hrvatska je jedina država u svijetu u kojoj osoba koja završi aktivistički tečaj postaje - znanstvenik ! Očekujemo da iduće godine svi potpisani postanu - akademici. Sve je moguće u tužnoj i nesretnoj zemlji kojom upravljaju i vladaju komunistička i partizanska djeca.

VL
OB
ObrenM
08:18 28.11.2018.

Sami pitate i sami odgovarate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.